Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Lightspace Technologies piesaista 2M EUR pirms kotēšanas “bridge” finansējumu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-05-16 10:46:23
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix asociētais uzņēmums Lightspace Technologies (Uzņēmums) šobrīd ir kopā piesaistījis 2 Miljonu EUR (palielināts no iepriekš ziņotajiem par 1250 tūkst. EUR) lielu konvertējamu pirms kotēšanas “bridge” investīciju no biznesa eņģeļiem, esošajiem akcionāriem, un investīciju fonda Ardelta. Minētās investīcijas finansēs Lightspace Technologies esošo un jaunu produktu izstrādei un pārdošanas uzsākšanu. Investoru vārdi, saskaņā ar līguma nosacījumiem, netiek izpausti.

Lightspace valde ir gandarīta, jo saņemtais finansējums apliecina uzņēmuma pievilcību un uzņēmuma ražoto papildinātās realitātes (augmented reality) produktu potenciālu.

Kā ziņots iepriekš, Lightspace Techologies 2022. gada 14. martā ir uzsācis procesu, lai kļūtu par publiski kotētu uzņēmumu Ziemeļamerikā Toronto TSX Venture Exchange. Šajā procesā plānots piesaistīt privāto investoru ieguldījumus vismaz 10 miljoni EUR apmērā, pilnam kotēšanas procesam aizņemot 7-8 mēnešus.

Sīkāku informāciju par kotāciju biržā Uzņēmums atklās atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

HansaMatrix pieder Lightspace Technologies 67,7% kapitāldaļas ar meitas uzņēmuma AS Lightspace Holding starpniecību. HansaMatrix daļu skaits uzņēmumā samazināsies, pirms kotēšanas biržā konvertējot no trešajām pusēm saņemtos konvertējamos aizdevumus, kā arī samazināsies Lightspace Technologies piesaistot kapitālu biržā.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com

Ģirts Zīle
Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: girts.zile@lightspace3d.com
https://www.lightspace3d.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

Par SIA “Lightspace Technologies”

Lightspace Technologies ir Deep Tech uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā galvenās tehnoloģijas nākamās papildinātās realitātes paaudzei. Uzņēmums ir globāls līderis telpisku, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas pievieno patiesu realitātes sajūtu.

Pielikumi