Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix saņēmis 5,3 miljoni EUR ražošanas pasūtījumu no esoša industriālā sektora klienta Ziemeļvalstīs
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-05-05 18:57:56
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix saņēmis ražošanas pasūtījumu elektrības pārvades gaisvadu līniju bojājumu indikatoru sistēmu ražošanai un piegādei esošam klientam Ziemeļvalstīs industriālā tirgus sektorā. Plānoto piegāžu apjoms 2022. un 2023. gadā sasniegs 5,3 miljonus EUR, sākot ar 2022. gada 4. ceturksni.

Sadarbība ar šo klientu jau 17 gadu garumā un aizvien jauni pasūtījumi apliecina HansaMatrix spēju veidot ilgtermiņa attiecības. Klientu servisa attīstība ar jauniem risinājumiem efektīvai sadarbībai ir viena no uzņēmuma stratēgiskajām prioritātēm.

Klienta nosaukums, saskaņā ar konfidencialitātes līguma nosacījumiem, netiek izpausts.

HansaMatrix valde ir gandarīta, jo saņemtais pasūtījums apliecina komandas spēju realizēt izaugsmes stratēģiju elektronikas komponentu deficīta apstākļos, nostiprinot HansaMatrix pozīcijas reģionā.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Pielikumi