Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par AS “mogo” 2021. gada auditētā gada pārskata publicēšanas termiņu
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-04-29 23:00:37
Versijas komentārs
Teksts

AS “mogo” paziņo, ka 2021. gada auditētais gada pārskats tiks publicēts līdz 2022. gada 2.maijam, nevis 2022. gada 29. aprīlī, kā sākotnēji plānots. Aizkavēšanās saistīta ar papildus tehniskiem darbiem, kas radušies gada pārskata gatavošanas Vienotajā elektroniskajā ziņošanas formātā. Šādā formātā gada pārskats tiek ziņots pirmo reizi.

Par AS “mogo”

AS “mogo” ir daļa no starptautiskas finanšu tehnoloģiju grupas Eleving Group (iepriekš zināma kā Mogo Finance). Mogo Latvijā piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā – tiešsaistē, telefoniski un pie vairāk nekā 220 sadarbības partneriem. Mogo Latvija apkalpo vairāk kā 12 tūkstošus klientu, pārvaldot 39 miljonu eiro lielu produktu portfeli.

Par Eleving Group

Eleving Group ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus. Grupa dibināta 2012. gadā, patlaban darbojas 14 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, Eleving Group veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā. 

Lasīt vairāk: www.eleving.com

Neringa Plauškiene

Eleving grupa

Reģionālā finanšu direktore

Tālrunis: +371 66900904

E-pasts: neringa.plauskiene@eleving.com  

 

Pielikumi