Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par AS “Latvijas balzams” nosaukuma maiņu
Emitents Amber Latvijas balzams, AS (097900BGLZ0000056644)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-04-29 17:31:14
Versijas komentārs
Teksts

Kā zināms, pirms septiņiem gadiem AS “Latvijas balzams” pievienojās strauji augošai alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijai “Amber Beverage Group”. Atrašanās Grupas ietvaros Baltijā vadošajam alkoholisko dzērienu ražotājam ir nesusi vairākus ieguvumus: lielākus pasūtījumus, jaunus klientus un vairākus attīstības projektus.

Līdz ar lēmumu, ko pieņēma AS “Latvijas balzams” Akcionāru sapulce pērnā gada 30. septembrī, no šī gada 1. maija turpmākais uzņēmuma nosaukums būs AS “Amber Latvijas balzams”. Līdz ar izmaiņām nav paredzamas nekādas pārmaiņas ne uzņēmuma darbiniekiem, ne piegādātājiem un pakalpojumu pircējiem. Tiek mainīts tikai kompānijas oficiālais nosaukums, rekvizīti, darbinieku e-pasti un mājaslapas adrese uz www.amberlb.lv.

Akciju sabiedrība “Amber Latvijas balzams” ir vadošais alkoholisko dzērienu ražotājs Baltijā ar tradīcijām bagātu vēsturi kopš 1900. gada. Uzņēmumam pieder divas alkoholisko dzērienu ražotnes Rīgā – stipro alkoholisko dzērienu ražotne un dzirkstošo vīnu un vieglo alkoholisko dzērienu ražotne. AS “Amber Latvijas balzams” ir viens no Latvijas vadošajiem eksportētājiem, kā arī uzņēmums ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem Latvijā.

 

Intars Geidāns

Valdes priekšsēdētājs

AS “Amber Latvijas balzams”

Pielikumi