Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Lightspace technologies biznesa jaunumiem
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-04-01 16:34:10
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē 2022.gada 06.aprīlī plkst. 11:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, tam ir iepriekš jāreģistrējas – detalizēta informācija sniegta zemāk.

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Jānis Sams un valdes loceklis, finanšu direktors Māris Macijevskis un Lightspace technologies valdes prieksēdētājs Ilmārs Osmanis. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra ietvaros Jānis Sams un Māris Macijevskis iepazīstinās klausītājus ar HansaMatrix biznesa jaunumiem, savukārt Ilmārs Osmanis informēs par HansaMatrix asociētā uzņēmuma Lightspace technologies biznesa jaunumiem un par plānoto akciju kotāciju Toronto biržā. Pēc prezentācijas uzņēmumu pārstāvji atbildēs uz vebināra dalībnieku jautājumiem.

Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš uz e-pastu: ieva.unda@nasdaq.com.

Pievienošanās nosacījumi
Lai sekotu līdzi vebināram, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas.
Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: https://bit.ly/3uM54MG

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Finanšu direktors, Valdes loceklis
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus sektoros.

Par SIA “Lightspace Technologies”

Lightspace (grupas sastāvā Lightspace Labs Inc. (ASV), Lightspace Labs Ltd. (Lielbritānija)) ir Deep Tech uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā galvenās tehnoloģijas nākamās paaudzes papildinātās realitātes ierīcēm. Uzņēmums ir globāls līderis volumetrisku, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas rada patiesu realitātes sajūtu.

Pielikumi