Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Valdes un padomes paziņojums
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-03-02 15:00:53
Versijas komentārs
Teksts

Emitents informē noguldītājus un investorus par emitenta ražošanas darbības negatīvo risku aktivizēšanos, ko izraisa sankciju lēmumi un aizliegumi saistībā ar tirgiem, kuros emitents ir reprezentēts, tiek pārdota tā produkcija un tiek iepirktas izejvielas (Krievijas Federācijas un Muitas savienības tirgi).

Negatīvās ietekmes līmeni un iespējamās sekas, kā arī turpmāko emitenta klātbūtni šajos tirgos varēs ticami novērtēt pēc politisko, ekonomisko un sankciju procesu stabilizācijas.

Valde un Padome plāno veikt pasākumus negatīvo procesu un risku lokalizācijai, tai skaitā rīkoties saskaņā ar “A/S “Ditton pievadķēžu rūpnīca” risku pārvaldības politiku” (www.dpr.lv, sadaļa “Uzņēmums” → ”Informācija”).

Valde un Padome izsaka cerību uz valsts institūciju palīdzību un sadarbību, tā kā šo negatīvo risku aktivizēšanās nav saistīta ar emitentu.

Noguldītāji un investori tiks informēti par situācijas attīstību.

Valde, Padome.

Pielikumi