Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
"S&P Global Ratings" publicējusi finanšu ziņojumu, saglabājot AS "Augstsprieguma tīkls", kredītreitingu A- ar stabilu perspektīvu
Emitents Augstsprieguma tīkls, AS (64883LC3F12690GATG87)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-02-18 08:57:56
Versijas komentārs
Teksts

Starptautiskā kredītreitingu aģentūra "S&P Global Ratings" (S&P)  publicējusi finanšu ziņojumu, saglabājot Latvijas pārvades sistēmas operatoram AS "Augstsprieguma tīkls" (AST), kredītreitingu A- ar stabilu perspektīvu.

Ar "S&P Global Ratings" finanšu ziņojumu iespējams iepazīties AST mājas lapā: https://www.ast.lv/lv/content/kreditreitings


AST ir Latvijas elektroenerģijas pārvades sistēmas operators, kas nodrošina nepārtrauktu, drošu un ilgtspējīgi efektīvu elektroenerģijas pārvadi visā Latvijā. Tā vīzija ir kļūt par reģiona vadošo pārvades sistēmas operatoru, kas operatīvi un sekmīgi ievieš uz attīstību vērstas izmaiņas. AST pieder dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" 68,46% kapitāldaļu.

Papildus informācija:

Lāsma Līvzeniece

Komunikācijas vadītāja

Tālr. +371 26154969 E-pasts: lasma.livzeniece@ast.lv

Pielikumi