Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Darbu AST padomē atstāj Madara Melne
Emitents Augstsprieguma tīkls, AS (64883LC3F12690GATG87)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2022-02-02 15:04:32
Versijas komentārs
Teksts

Darbu Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) padomē un Revīzijas komitejā ar 26. janvāri atstājusi padomes locekle Madara Melne. Līdz jauna padomes locekļa ievēlēšanai AST padome darbu turpinās četru padomes locekļu sastāvā. Uz vakanto neatkarīga padomes locekļa amatu Pārresoru koordinācijas centrs rīkos atklāto  konkursu. Trešdien ar AST akcionāru sapulces lēmumu pārvēlēta AST Revīzijas komiteja. AST Revīzijas komiteja izveidota trīs Revīzijas komitejas locekļu sastāvā, un darbu tajā turpinās iepriekš atklātā konkursā izraudzītie divi neatkarīgie Revīzijas komitejas locekļi – Andris Puriņš un Ivars Blumbergs, kā arī turpmāk AST padomes loceklis Aigars Ģērmanis.

 

Par AS "Augstsprieguma tīkls"

AST ir Latvijas elektroenerģijas pārvades sistēmas operators, kas nodrošina nepārtrauktu, drošu un ilgtspējīgi efektīvu elektroenerģijas pārvadi visā Latvijā. Tā vīzija ir kļūt par reģiona vadošo pārvades sistēmas operatoru, kas operatīvi un sekmīgi ievieš uz attīstību vērstas izmaiņas. AST pieder dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas sistēmas operatora AS "Conexus Baltic Grid" 68,46 % kapitāldaļu.

Papildus informācija:

Lāsma Līvzeniece

Komunikācijas vadītāja

Tālr. +371 26154969

E-pasts: lasma.livzeniece@ast.lv

Pielikumi