Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SEB apstiprina finansējumu HansaMatrix 5,56 miljonu EUR apmērā
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-12-23 12:00:46
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix parakstījusi līgumus ar SEB banku un SEB līzingu par faktoringa, overdrafta, garantiju līnijas un reversā faktoringa termiņu pagarināšanu uz nākamo viena gada periodu par kopējo summu 4,56 miljoni EUR apmērā apgrozāmo līdzekļu finansēšanai un saimnieciskās darbības vajadzībām, tai skaitā eksporta darījumiem.

Papildus SEB apstiprinājusi jaunu līzinga finansējuma limitu 1 miljona EUR apmērā HansaMatrix investīcijām ražošanas iekārtās 2022.gadā.

“HansaMatrix uzsāka sadarbību ar SEB grupu 2017.gada decembrī. Parakstītie finansējuma termiņu pagarinājuma līgumi un piešķirtais līzinga limits ir labs turpinājums veiksmīgai sadarbībai ar banku un ļauj uzņēmumam paātrināt apgrozāmo līdzekļu apriti, nodrošināt to pietiekamu finansējumu, veiksmīgāk pārvarēt globālā elektronikas kompnenšu deficīta izaicinājumus un palielināt ražošanas apjomus, kā arī plānot investīcijas 2022.gadā,” komentē uzņēmuma Valdes priekšsēdētājs Jānis Sams.

SEB bankas valdes loceklis Ints Krasts: “Viens no galvenajiem SEB fokusiem ir būt līdzās konkurētspējīgiem, inovatīviem Latvijas uzņēmumiem, kuri, neraugoties uz šā brīža izaicinājumiem pasaules ekonomikā, drosmīgi turpina īstenot iecerētos plānus. Esam gandarīti, ka HansaMatrix izvēlējies mūs par savu ilgtermiņa finanšu partneri, un turpinām sniegt atbalstu uzņēmumam, piedāvājot visefektīvākos finansēšanas risinājumus.”

 

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

Pielikumi