Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix asociētā sabiedrība Lightspace Technologies paraksta 2.2 MEUR vērtu AR galvas displeju piegādes līgumu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-12-03 11:43:28
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix asociētā sabiedrība Lightspace Technologies parakstījusi lielu iG1050 galvas displeju piegādes līgumu ar nozīmīgu industriālo klientu. Līguma apjoms sasniedz 2.2 MEUR piegādēm 2022. gadā. Puses apliecina, ka veiksmīgas sadarbības gadījumā, tas tiks turpināts ar jauniem piegādes apjomiem turpmākos gados. Līgums papildus paredz galvas displeja iG1050 produkta pielāgošanu izvēlētajam pielietojumam.

Ilmārs Osmanis, Lighspace dibinātājs, komentē: “Lightspace izstrādātā AR galvas displeju optika pierāda savu kvalitāti un tehnoloģisko pārākumu. Saskaņā ar daudzu potenciālo klientu novērtējumu  Uzņēmuma optiskais risinājums attēla kvalitātē šobrīd pārspēj visus AR galvas displejus un brilles, kas nopērkami globālā tirgū”.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Madara Kalniņa-Kalnmale

CEO
Tālrunis: +371 6780 0009
E-pasts: info3d@lightspace3d.com
http://www.lightspace3d.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

Par SIA “Lightspace Technologies”

Lightspace Technologies ir globāls Deeptech jaun-uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā optiskās tehnoloģijas nākamās papildinātās realitātes paaudzei. Uzņēmums ir globāls līderis 3D, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas pievieno patiesu realitātes sajūtu.

Pielikumi