Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix asociētā sabiedrība Lightspace Technologies palielina pamatkapitālu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-11-24 08:42:27
Versijas komentārs
Teksts

2021. gada 15. novembrī HansaMatrix asociētā sabiedrība Lightspace Technologies palielināja pamatkapitālu, izlaižot 9 168 jaunas kapitāla daļas. Pēc Sabiedrības pamatkapitāla palielināšanas tās pamatkapitāls ir 25 769  EUR apmērā, un tas sastāv no 25 769 kapitāla daļām.

Pamatkapitāls tika palielināts lielākajam akcionāram HansaMatrix veicot mantisku ieguldījumu esošā konvertējamā aizdevuma veidā 4,96 miljoni EUR vērtībā, tādējādi iegūstot visas jaunās kapitāla daļas.

Pēc pamatkapitāla palielināšanas, Lightspace Technologies pamatkapitāla daļu sadalījums ir sekojošs:

67,70 % AS HansaMatrix;
17,44 % KS BaltCap Latvia Venture Capital Fund AIF KOM;
8,23 % Ilmārs Osmanis;
5,03 % KS AIF Imprimatur Capital Technology Venture Fund KOM;
1,61 % KS AIF Imprimatur Capital Seed Fund KOM.

Kontakti investoriem un medijiem:
Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

Par SIA “Lightspace Technologies”

Lightspace Technologies ir Deep Tech uzņēmums ar savām pētniecības un attīstības laboratorijām, industrializācijas un ražošanas iekārtām, kas izstrādā galvenās tehnoloģijas nākamās papildinātās realitātes paaudzei. Uzņēmums ir globāls līderis telpisku, daudz fokālu un hologrāfisku attēlu tehnoloģiju jomā, kas pievieno patiesu realitātes sajūtu.

Pielikumi