Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Investīciju banka WOOD & Company atjaunojusi ziņojumu par HansaMatrix, saglabājot ieteikumu “PIRKT”
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-10-28 15:07:01
Versijas komentārs
Teksts

Aktualizēts ziņojums par HansaMatrix Finanšu datu analīzes un pētniecības programmā, ko atbalsta Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (ERAB), lai aptvertu Nasdaq Baltija* biržā kotētos uzņēmums. Ziņojums ir bez maksas publiski pieejams un pielāgots kvalificētiem investoriem programmas tīmekļa vietnē (www.listed-sme.com). Tiešā saite uz pētījumu: https://bit.ly/2ZsI4qo.

HansaMatrix iepriekš ziņoja, ka atbilstoši HansaMatrix līgumam ar Nasdaq Rīga, HansaMatrix tiek uz diviem gadiem iekļauts Finanšu datu analīzes un pētniecības programmā, ko atbalsta ERAB.

Turpinot veiksmīgi uzsākto biržā kotētu uzņēmumu Finanšu datu analīzes un pētniecības programmu, kas tika ieviesta šā gada maijā mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) attīstības atbalstam, ERAB paplašina šo iniciatīvu, iekļaujot Baltijas valstu uzņēmumus.

Programma, ko finansē TaiwanBusiness-ERAB Tehniskās sadarbības fonds, nodrošina finanšu datu analīzi un plašāku pētījumu klāstu par maziem un vidējiem uzņēmumiem, kas kotēti biržās Bulgārijā, Horvātijā, Ziemeļmaķedonijā, Rumānija, Serbijā un Slovēnijā. Ziņojumi bez maksas ir publiski pieejami programmas tīmekļa vietnē www.listed-sme.com.

Programmas mērķis ir sagatavot bezmaksas publiski pieejamus, augstas kvalitātes analītiski pētnieciskus finanšu datu ziņojumus par biržā kotētiem uzņēmumiem, lai veicinātu informācijas pieejamību investoriem, tādējādi sekmējot tirgus likviditāti. Tirgus caurspīdīguma veicināšana, palielinot uzticamas informācijas apjomu, tiek uzskatīta par galveno priekšnoteikumu, lai veicinātu finansējuma pieejamību MVU.

Divu gadu pētniecības programmu vadīs WOOD & Company, investīciju banka, kas specializējas jaunajos tirgos (emerging markets). Programma ir pilnībā saskaņota ar Eiropas Komisijas mērķiem - Rīcības plāns kapitāla tirgus savienības izveidei, kurā kā viena no piecām prioritārajām jomām izcelta finansējuma, tostarp riska kapitāla, pieejamības uzlabošana, jo īpaši MVU.

Pilns ERAB un Nasdaq Baltijas biržu kopīgā paziņojuma: Finanšu datu analīzes un pētniecības programmā iekļauj Nasdaq Baltijas biržās kotētos uzņēmumus teksts pieejams: https://bit.ly/3f1q89Y

*Nasdaq Baltija ir reģionāls vērtspapīru tirgus, kas ietver Nasdaq Tallinn, Nasdaq Riga un Nasdaq Vilnius biržas, kā arī Nasdaq CSD centrālo vērtspapīru depozitāriju Baltijā.

Māris Macijevskis, CFA
Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com
http://www.hansamatrix.com
 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

Pielikumi