Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par saņemtajiem dokumentiem
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-10-12 21:51:07
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības “Olainfarm”, turpmāk - Sabiedrība, ir saņēmusi no Black Duck Invest a.s. ar 2021.gada 6.oktobri datētus dokumentus par nozīmīgas līdzdalības iegūšanu, kā pamatu norādot SIA “OLMAFARM” piederošo Sabiedrības akciju iegūšanu.

SIA “OLMAFARM” ir apliecinājusi Sabiedrībai, ka nav nodevusi Black Duck Invest a.s. nevienu akciju, nav saņēmusi jebkādus maksājumus no Black Duck Invest a.s. un turpinās uzsāktais kriminālprocess saistībā ar Black Duck Invest a.s. un atceltās SIA “OLMAFARM” valdes locekles Milanas Beļevičas darbībām.

Ievērojot iepriekš minēto, lai nepieļautu manipulācijas finanšu tirgū, par ko tostarp paredzēta kriminālatbildība, Sabiedrība ir iesniegusi no Black Duck Invest a.s. saņemtos dokumentus Valsts policijā, lai noskaidrotu, vai Black Duck Invest a.s. paziņojums par nozīmīgas līdzdalības iegūšanu nav iespējamā noziedzīgā nodarījuma turpinājums, kurš šobrīd tiek izmeklēts. Pēc papildu informācijas saņemšanas, Sabiedrība rīkosies atbilstoši normatīvajiem aktiem.

Sabiedrība atgādina akcionāriem, ka Finanšu instrumentu tirgus likuma 54.3 pants nosaka akcionāru piedalīšanos akcionāru sapulcē, tostarp paredz, ka tiesības piedalīties akcionāru sapulcē ir tiem akcionāriem, kuriem ieraksta datumā pieder akcijas. Kārtību, kādā akciju sabiedrība akcionāru saraksta sastādīšanai noskaidro akcionārus, kuriem ieraksta datumā pieder akcijas, nosaka centrālais vērtspapīru depozitārijs.

Sabiedrības valde 2021.gada 14.oktobra ārkārtas akcionāru sapulcē rīkosies atbilstoši Finanšu instrumentu tirgus likumam, noskaidrojot tos akcionārus, kuriem ir tiesības piedalīties akcionāru sapulcē.

Pielikumi