Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir noslēgusies Olainfarm 2021. gada 6 mēnešu virtuālā konference
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-09-01 08:18:00
Versijas komentārs
Teksts

Š.g. 31. augustā AS „Olainfarm” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Jānis Buks un valdes loceklis Jānis Leimanis analizēja uzņēmuma 2021. gada 6 mēnešu rezultātus, kā arī informēja par citām aktualitātēm uzņēmumā.

Virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: https://bit.ly/3mLB6WY. Savukārt, virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pievienota paziņojuma pielikumā. Alternatīvo snieguma rādītāju aprēķina metodika ir atklāta Revidētajā gada pārskatā par 2020. gadu (60.lpp.).

Olainfarm pateicas visiem, kas piedalījās vebinārā un aicina sekot līdz informācijai par nākamo virtuālo konferenci!

AS “Olainfarm”, daļa no Olainfarm grupas, ir viens no vadošajiem farmācijas uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas piedāvā augstas kvalitātes medikamentus un ķīmiskos farmaceitiskos produktus. Uzņēmuma biznesa stratēģija “UZ PRIEKŠU” iezīmē tā vīziju – kļūt par vienu no TOP10 Centrālās un Austrumeiropas ražotājiem līdz 2025. gadam.

Ar gandrīz 50 gadu ekspertīzi Olainfarm grupa piegādā ilgtspējīgus veselības aprūpes produktus un pakalpojumus ar pievienoto vērtību vairāk nekā 50 valstīm visā pasaulē. Grupā ietilpst – farmācijas uzņēmums “Olainfarm”, uztura bagātinātāju un medicīnisko iekārtu ražotājs “Silvanols”, elastīgo un kompresijas materiālu ražotājs “Tonus Elast”, aptieku ķēde “Latvijas aptieka”, veselības aprūpes un diagnostikas centri “DiaMed” un “OlainMed.”

Papildu informācija:
Jānis Dubrovskis
AS “Olainfarm” investoru attiecību konsultants
Tel. +371 29178878
E-pasts: janis.dubrovskis@olainfarm.com

Pielikumi
Olainfarm_Webinar_6M 2021.pdf (854.30 kB)