Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par tiesvedību saistībā ar AS „Olainfarm" obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-08-16 10:28:04
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība “Olainfarm”, turpmāk – Sabiedrība, informē, ka ir pieaicināta trešās personas statusā administratīvajā lietā Nr. A43003521, turpmāk – Lieta, kas ierosināta saistībā ar AS “Olainfarm” akcionāru Agra Auces un Mārča Judža 2021.gada 26.jūlija pieteikumu par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) lēmuma, ar kuru AS “AB CITY”, reģistrācijas numurs 40203174414, atļauts izteikt Sabiedrības obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, atcelšanu.

Sabiedrība norāda, ka Lietā uz šo brīdi nav pieņemti tiesas lēmumi, ar kuriem būtu apturēts Sabiedrības obligātais akciju atpirkšanas piedāvājums. Tādējādi tas turpinās saskaņā ar prospektā minētajiem noteikumiem.

Jautājumu par pagaidu noregulējumu Lietā – Sabiedrības obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izpildes iespējamo apturēšanu – tiesa skatīs 2021.gada 24.augustā, t.i. jau pēc tam, kad obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma termiņš būs noslēdzies.

Sabiedrība informēs akcionārus par tiesvedības iznākumu Lietā, ja Lietas ietvaros tiks pieņemti tādi tiesas lēmumi, kuri ietekmēs Sabiedrības obligātā akciju atpirkšanas piedāvājumu.

Kā ziņots iepriekš, Finanšu un kapitāla tirgus komisija atļāva AS "AB CITY" izteikt AS "Olainfarm" obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu, jo AS "AB CITY" uz netieši iegūtās līdzdalības pamata ir ieguvusi no AS "Olainfarm" akcijām izrietošās balsstiesības, kas veido 30.85% no AS "Olainfarm" balsstiesīgo akciju kopskaita.

Vienas akcijas cena obligātajā akciju atpirkšanas piedāvājumā ir noteikta 9.26 eiro.

Piedāvājums noslēgsies 2021. gada 17. augustā plkst. 16.00.

 

Pielikumi