Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix noslēdzis jaunu 1.4 MUSD ražošanas līgumu ar industriālā sektora klientu, kas darbojas ārpus Eiropas Savienības
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-08-12 09:00:38
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix noslēgusi līgumu 1,4 miljoni ASV dolāri apmērā augstas sarežģītības elektronisko komponenšu ražošanai un piegādei starptautiskam klientam industriālajā tirgus segmentā, ar atrašanās vietu ārpus Eiropas Savienības, ar plānotajām piegādēm 9 mēnešu periodā no Q2 līdz Q4 2022.

Klienta nosaukums saskaņā ar līguma nosacījumiem netiek izpausts.

HansaMatrix valdes priekšsēdētājs Jānis Sams norāda, ka noslēgtais līgums pierāda uzņēmuma tehnoloģiskās iespējas augstas sarežģītības elektronisko sistēmu ražošanā globālā tirgū, kā arī potenciālo klientu uzticēšanos piegāžu disciplīnai, ko uzņēmums demonstrē globālās pandēmijas un elektronikas komponentu deficīta apstākļos.

 

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos.

Pielikumi