Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par HansaMatrix ieņēmumiem 2021 Q2
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-07-06 17:05:48
Versijas komentārs
Teksts

Saskaņā ar operatīvajiem datiem, 2021. gada 2. ceturksnī uzņēmuma ieņēmumi sastādīja 5,98 miljoni EUR, kas ir par 13.1% vairāk salīdzinot ar 2020. gada 2.ceturkšņa ieņēmumiem. Ieņēmumu pieaugums skaidrojams ar pieaugošo klientu pieprasījumu datu tīklu un citu produktu sektoros Baltijas valstīs un Ziemeļvalstīs.

Biznesa izaugsmi negatīvi ietekmē ierobežotā piegādes ķēžu kapacitāte elektronikas ražošanā, ko izskaidro pieprasījuma pieaugums datu tīklu, automobiļu, medicīnas un lietu interneta sektoros, ko noteicis COVID-19 pandēmijas globālais uzliesmojums un kas ietekmē HansaMatrix biznesu ar pieaugošām komponenšu cenām un ilgākiem piegādes laikiem.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas darbojas Baltijas, Ziemeļvalstu un Eiropas Savienības tirgū un veic elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu augstas pievienotās vērtības produktu tirgus sektoros.

Pielikumi