Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par darījumiem saskaņā ar Regulas 596/2014 prasībām
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-06-18 15:23:45
Versijas komentārs
Teksts

2021. gada 17. Jūnijā akcionārs Macro Rīga  ziņo par mazum tirdzniecības darījumiem ar tām piederošā AS “HansaMatrix” (HMX1R) akcijām. Detalizēta informacija – pievienotajos dokumentos.

Saskaņā ar spēkā esošo vietējo un ES vērtspapīru tirgus regulējumu, pārdevējs ir uzskatāms par iekšējās informācijas turētāju.

Saistībā ar paziņoto darījumu akcijas cenām HansaMatrix apliecina, ka tai nav zināmi jauni apstākļi vai kāda cita iekšējā informācija, kas, saskaņā ar biržas noteikumiem būtu atklājama tirgum.

Attiecīgā darījuma rezultātā palielinās AS “HansaMatrix” brīvā publiskā apgrozībā esošo akciju skaits.

Papildu informācija pievienotajos dokumentos.

Kontakti investoriem un medijiem:

 

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: 
invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas darbojas Baltijas, Ziemeļvalstu un Eiropas Savienības tirgū un veic elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu augstas pievienotās vērtības produktu tirgus sektoros.

Pielikumi
Declaration_MR-0.pdf (221.97 kB)
Declaration_MR-1.pdf (484.45 kB)