Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Zane Kotāne atstāj AS “Olainfarm” valdes locekles amatu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-05-19 11:20:38
Versijas komentārs
Teksts

AS “Olainfarm'' padome saņēmusi līdzšinējās valdes locekles Zanes Kotānes iesniegumu par amata atstāšanu no 19. maija.

“Izsaku pateicību Zanei Kotānei par paveikto AS “Olainfarm” attīstībā, pilnveidojot finanšu un pārvaldības procesus, kā arī par ieguldījumu uzņēmuma stratēģijas realizācijā un ilgtspējīgas izaugsmes veicināšanā. Vēlu panākumus un izdošanos turpmākajos profesionālajos izaicinājumos,” uzsver AS “Olainfarm” padomes priekšsēdētājs Gundars Bērziņš.

AS "Olainfarm" valdē darbu turpina valdes priekšsēdētājs Jerūns Veitess un valdes locekļi Elena Bušberga, Signe Baldere-Sildedze un Raimonds Terentjevs.

 

AS “Olainfarm”, daļa no Olainfarm grupas, ir viens no vadošajiem farmācijas uzņēmumiem Baltijas valstīs, kas piedāvā augstas kvalitātes medikamentus un ķīmiskos farmaceitiskos produktus. Uzņēmuma biznesa stratēģija “UZ PRIEKŠU” iezīmē tā vīziju – kļūt par vienu no TOP10 Centrālās un Austrumeiropas ražotājiem līdz 2025. gadam.

Ar gandrīz 50 gadu ekspertīzi Olainfarm grupa piegādā ilgtspējīgus veselības aprūpes produktus un pakalpojumus ar pievienoto vērtību vairāk nekā 50 valstīm visā pasaulē. Grupā ietilpst – farmācijas uzņēmums “Olainfarm”, uztura bagātinātāju un medicīnisko iekārtu ražotājs “Silvanols”, elastīgo un kompresijas materiālu ražotājs “Tonus Elast”, aptieku ķēde “Latvijas aptieka”, veselības aprūpes un diagnostikas centri “DiaMed” un “OlainMed.”

Papildu informācija:
Jānis Dubrovskis
AS “Olainfarm” investoru attiecību konsultants
Tel. +371 29178878
E-pasts: janis.dubrovskis@olainfarm.com

Pielikumi