Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
HansaMatrix paziņo par valdes priekšsēdētāja maiņu
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-03-22 09:54:35
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix informē par plānotajām izmaiņām tās vadībā 2021.gada otrā ceturkšņa laikā, ieceļot operacionālo vadītāju un valdes locekli Jāni Samu valdes priekšsēdētāja amatā, izmaiņām stājoties spēkā pēc visu normatīvo prasību izpildes.

HansaMatrix dibinātājs Ilmārs Osmanis turpinās strauji attīstīt LightSpace Technologies kā šī uzņēmuma dibinātājs un pašreizējais valdes priekšsēdētājs un joprojām paliks nozīmīgs HansaMatrix akcionārs. Sagaidāms, ka ikgadējā akcionāru sapulcē 2021. gada 26. maijā, tiks ievēlēta Sabiedrības padome jaunā sastāvā.

Jānis Sams HansaMatrix pievienojās 2020.gada jūnijā kā operacionālais vadītājs. Viņa iepriekšējā profesionālā pieredze ir bijusi elektronikas ražošanā kā funkciju menedžerim starptautiskos uzņēmumos, piemēram, labi zināmajā Schneider Electronics. Jānis darbojas arī Latvijas Elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācijas valdē. Viņš ieguvis Latvijas Tehniskās Universitātes Maģistra grādu visaptverošā kvalitātes vadībā, kā arī inženiera grādu ražošanas automatizācijā. Pašlaik Jānim Samam nepieder HansaMatrix akcijas un personāla opcijas.

"Es jūtos pagodināts, ka esmu izvēlēts šim izaicinājumam un pateicīgs par šo lielisko iespēju. Esmu gatavs turpināt iesākto darbu Sabiedrības tālākai attīstībai, nodrošinot ilgtspējīgu izaugsmi, uzlabojot izcilo klientu pieredzi un stiprinot darbinieku iesaisti. Esmu priecīgs pieņemt šo izaicinājumu un esmu pārliecināts, ka kā profesionāla komanda mēs visi kopā varam sasniegt izaicinošos HansaMatrix mērķus," sacīja Jānis Sams.

HansaMatrix dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis komentēja:

“Esmu veltījis 20 gadus ceļojumam, kurā HansaMatrix no jaunuzņēmuma ir kļuvis par vadošo reģionālo elektronikas sistēmu līgumu ražotāju. Šajā brīdī tehnoloģiju un ražošanas kompetence ir kļuvusi arvien nozīmīgāka, un es pilnībā ticu uzņēmuma nepārtrauktai attīstībai jaunās komandas vadībā. Turpmāk, ar tādu pašu enerģiju un redzējumu, kāds man bija HansaMatrix, lielāko uzmanības daļu veltīšu mūsu asociētā uzņēmuma LightSpace Technologies attīstībai, ar mērķi kļūt par globālu veiksmes stāstu tās tehnoloģiju telpā.”

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par HansaMatrix

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi