Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ir pieejams AS “mogo” virtuālās konferences ieraksts
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-02-19 09:05:32
Versijas komentārs
Teksts
  1. februārī AS “mogo” aizvadīja virtuālo konferenci investoriem. Konferences laikā Mogo Finance grupas vadītājs Modestas Sudnius un finanšu direktors Māris Kreics informēja par aktualitātēm uzņēmumā un obligāciju publisko piedāvājumu, kā arī analizēja 2020. gada 12. mēnešu nerevidētos rezultātus.

Virtuālās konferences ieraksts ir pieejams šeit: https://bit.ly/3axLrzq, savukārt virtuālās konferences laikā demonstrētā prezentācija ir pievienota paziņojuma pielikumā.

AS “mogo” ir daļa no starptautiskas finanšu tehnoloģiju grupas Mogo Finance. Mogo Latvijā piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā – tiešsaistē, telefoniski un pie vairāk nekā 280 sadarbības partneriem. AS “mogo” Latvijā ir vairāk kā 13 tūkstoši klientu un 26 miljonu eiro liels kredītportfelis 2020.gadā.

Mogo Finance Grupa, ar auto finansēšanu kā vadošo biznesa virzienu, izmeklētos pasaules tirgos sniedz arī alternatīvā finansējuma pakalpojumus. Mogo Finance nodrošina pieejamību finanšu pakalpojumiem īpaši reģionos, kur konvencionālais finanšu sektors neapkalpo visas sabiedrības grupas.  Līdz šim uzņēmums izsniedzis nodrošinātos aizdevumus vairāk kā 650 miljonu eiro apjomā ar produktu portfeli vairāk nekā 202 miljonu eiro apmērā. Plaša ģeogrāfiskā pārstāvniecība un daudzveidīgas ieņēmumu plūsmas piešķir Mogo unikālu mērogu un biznesa attīstības tempu. Mogo Finance izmanto daudzkanālu Fintech pieeju, izmantojot gan savu filiāļu tīklu, gan vairāk kā 2000 partneru lokācijas, kā arī nodrošinot pakalpojumu pieejamību tiešsaistē. Dibināta 2012. gadā ar galveno mītnes vietu Latvijā, Mogo Finance Grupa veic saimniecisko darbību 14 valstīs Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālās Āzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā.

Vairāk: www.mogofinance.com

         Vairāk informācijas:
         Māris Kreics
         Mogo Finance Grupas Finanšu direktors
         Tālrunis: +371 26 128 020
         E-pasts: maris.kreics@mogofinance.com
         
         Agita Baltbārde
         Mogo Finance Grupas Globālās Komunikācijas vadītāja
         Tālrunis: +371 29 133 073
         E-pasts: agita.baltbarde@mogofinance.com

Pielikumi
Mogo_Nasdaq_webinar_180221_FINAL.pdf (1185.32 kB)