Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par SAF Tehnika darbu Covid-19 pandēmijas laikā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-11-30 15:14:59
Versijas komentārs
Teksts

Šis ir oficiāls paziņojums AS SAF Tehnika darbu Covid-19 pandēmijas laikā.
 

AS SAF Tehnika informē, ka uzņēmuma ražotnē laboratoriski apstiprināts viens Covid-19 saslimšanas gadījums. Visas tieši iesaistītās kontaktpersonas tika apzinātas, nekavējoties informētas un, saskaņā ar SPKC noteikumiem, nosūtītas mājas karantīnā, kur atradīsies vismaz līdz 6. decembrim.

Lai izvairītos no tālākas neizsekojamas vīrusa izplatīšanās, AS SAF Tehnika organizē kolektīvo darbinieku testēšanu.

AS SAF Tehnika dara visu iespējamo, lai organizētu operatīvo darbību stabili un uzticami. Uzņēmums turpina darbu, organizējot darbu tā, lai līdz minimumam samazinātu fizisko tuvumu un nodrošina biežu tīrīšanu, dezinfekcijas un aizsarglīdzekļu pieejamību. Visi ražošanā nenodarbinātie darbinieki tiek mudināti strādāt no mājām, kā arī vis darbinieki ir aicināti samazināt savas sociālās aktivitātes līdz minimumam.

Uzņēmumam ir uzkrātas pietiekamas finanšu un materiālās rezerves, pielāgotas piegādes ķēdes, lai izpildītu lielāko daļu pasūtījumu ierastajos izpildes laikos. AS SAF Tehnika pastāvīgi sazinās ar saviem piegādātājiem, pakalpojumu sniedzējiem un iestādēm un cieši uzrauga situācijas attīstību, lai nodrošinātu savlaicīgu reakciju uz iespējamām izmaiņām pašreizējā situācijā.

Sabiedrības Valde pašlaik neprognozē būtiskas laika nobīdes produkcijas ražošanas ciklā, tomēr tās ir iespējamas. Uzņēmums sazināsies ar saviem klientiem, kuru pasūtījumu piegāžu laiki var tikt skarti.  

 

AS SAF Tehnika Valde

 

Par SAF Tehnika:

AS SAF Tehnika ir ISO sertificēts bezvadu datu pārraides iekārtu ražotājs. Uzņēmuma produkti tiek ražoti Latvijā, Eiropā un pārdoti vairāk nekā 130 pasaules valstīs. SAF Tehnika akcijas tiek kotētas Nasdaq Riga no 2004. gada. Uzņēmumam 100% pieder meitas uzņēmumi “SAF North America” un “SAF Services”. Abi iepriekšminētie uzņēmumi darbojas no Denveras, Kolorado štata ASV un apkalpo Ziemeļamerikas tirgu.

 

         Papildus informācija:
         Zane Jozepa
         Finanšu un Administratīvā direktore, valdes locekle
         +371 67 046 833
         zane.jozepa@saftehnika.com
         www.saftehnika.com

Pielikumi