Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA DelfinGroup paplašina Banknote filiāļu tīklu
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-11-09 16:27:06
Versijas komentārs
Teksts

SIA DelfinGroup papildina sava zīmola Banknote filiāļu tīklu, atverot jaunu filiāli Rīgā, Juglas ielā 45. Juglas ielas filiāle būs viena no 39 Rīgas filiālēm, bet kopumā, ar jaunās filiāles atvēršanu, Latvijā būs jau 88 filiāles. Jugla pēdējo gadu laikā ir ievērojami attīstījusies, kļūstot par pieprasītu dzīvojamo rajonu. Mazais attālums līdz pilsētas centram un attīstītā sabiedriskā transporta infrastruktūra nozīmē, ka iedzīvotāju skaits Juglā palielinās.

SIA DelfinGroup izpilddirektors un valdes loceklis Didzis Ādmīdiņš komentē: “Viens no uzņēmuma veiksmes stāstiem ir mūsu filiāļu tīkls, kas veidots šo gadu garumā, koncentrējoties uz filiālēm top lokācijās apdzīvotās vietās ar iedzīvotāju apjomu virs 7000 iedzīvotājiem. Mēs turpinām šo tīklu pilnveidot, un jaunās filiāles atvēršana ir apliecinājums tam. Plānos ir atvērt vēl 10 filiāles Latvijā, vietās kuras ir jau sen identificētas, bet tiek gaidīts, lai būtu pieejamas pašas labākās lokācijas ar atbilstošu izmaksu struktūru, kas turpinātu nodrošināt uzņēmuma organisku izaugsmi.”

Delfingroup rada un sniedz pielāgotus finanšu risinājumus cilvēkiem, fokusējoties uz iekļaujošu, videi draudzīgu un sociāli atbildīgu pakalpojumu. Banknote filiāļu tīkls tiek attīstīts ar mērķi veicināt ērtu piekļuvi un sasniedzamību mūsu pakalpojumiem – tādejādi veicinot visas sabiedrības iekļaušanu ar būtiskiem finanšu pakalpojumiem, kuri ir pieejami pēc iespējas plašākam cilvēku lokam. DelfinGroup ir izstrādājis īpašu Banknote Senioru kredītu, kas paredzēts senioriem un ir ar īpaši izdevīgiem nosacījumiem. Jaunā filiāle kalpos Delfigroup finanšu iekļaušanas mērķiem un būs pieejama visiem Juglas ielas apkaimes iedzīvotājiem un tiem klientiem, kas ikdienā pārvietojas pa Juglas ielu.

SIA DelfinGoup komercdirektors un par Banknote filiāļu tīklu atbildīgais valdes loceklis Ivars Lamberts komentē: “Jaunas filiāles atvēršana ļaus paplašināt Rīgas apkaimju skaitu, kuros esam uzlabojuši pieejamību finanšu pakalpojumiem, ko ikdienā izmanto būtiska sabiedrības daļa. Filiāļu tīkla paplašināšana sasaucas ar DelfinGroup stratēģisko mērķi - veicināt sabiedrības izpratni par aprites ekonomikas nozīmīgumu. Lombarda filiāles veidojot par apmaiņas punktu mazlietotām, bet ekspertu pārbaudītām un atjaunotām elektroprecēm, mēs nodrošinām to garāku dzīves ciklu, efektīvu resursu izmantošanu un videi saudzīgu saimniekošanu.”

Banknote filiālēs izceļas ar pārdomātu un mūsdienīgu iekārtojumu, kurās tiek nodrošināts pilns pakalpojumu spektrs - mantu un vērtslietu novērtēšana un uzpirkšana, aizdevums pret ķīlu un arī pieteikšanās patēriņa aizdevumam. Filiālē ir pieejams arī plašs mazlietotu, pārbaudītu un atjaunotu mantu klāsts. Piedāvājumā ir gan zeltlietas, gan elektronika. Filiāles ir aprīkotas atbilstoši tam, lai tiktu ievēroti COVID 19 drošības apsvērumi.

__________________________________________________________________

SIA DelfinGroup ir licencēts patērētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā, un pārstāv zīmolus Banknote, VIZIA un Rīgas pilsētas lombards. Delfingroup rada un sniedz pielāgotus finanšu risinājumus cilvēkiem, fokusējoties uz iekļaujošu, videi draudzīgu un sociāli atbildīgu pakalpojumu. Koncerna pamatpakalpojumi ir lombarda aizdevums, patēriņa aizdevums, kā arī senioru aizdevums, kura nosacījumi ir īpaši pielāgoti senioriem. Koncerns darbojas 38 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās, kopumā 88 Banknote filiālēs, tāpat uzņēmums ir pārstāvēts digitālajā vidē ar attālinātu pakalpojuma sniegšanu – patēriņa aizdevumu jomā un internetveikalā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 270 profesionālus darbiniekus un 2019. gadā nodokļos ir samaksājis 2,97 miljonus euro. SIA DelfinGroup ir LTRK biedrs un ir saņēmis VID sadarbības programmas Zelta līmeņa statusu.

 

         Kristaps Bergmanis
         Tālrunis: +371 29144168
         E-pasta adrese: kristaps.bergmanis@delfingroup.lv

Pielikumi
banknote_filiales.pdf (470.36 kB)