Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām valdes un padomes sastāvā
Emitents Moda Kapitāls AS (4851000005KJBMF7KD02)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-10-19 13:20:08
Versijas komentārs Ziņa papildināta ar informāciju par padomes locekļu iepriekšējo pieredzi
Teksts

AS Moda kapitāls 2020.gada 15.oktobra akcionāru sapulcē par padomes locekļiem uz 5 (pieciem) gadiem tika ievēlētas šādas personas:

Inese Kanneniece, Andris Blaka, Andris Banders, Guntars Zvīnis un Ilvars Sirmais.

AS Moda kapitāls 2020.gada 15.oktobra padomes sēdē par AS Moda kapitāls padomes priekšsēdētāju tika ievēlēts Andris Blaka un par padomes priekšsēdētāja vietnieku tika ievēlēts Andris Banders

AS Moda kapitāls valdes loceklis Guntars Zvīnis 14.10.2020. ir paziņojis par atkāpšanos no AS “Moda kapitāls” valdes locekļa amata un turpinās darbu AS Moda kapitāls padomes locekļa un Izpilddirektora amatā.

Jaunievēlētā Padomes priekšsēdētāja Andra Blakas pēdējo trīs gadu darba pieredze bija Baltijas komunikācijas aģentūru holdingkompānijs "Age Com" valdes locekļa amatā.

Jaunievēlēto Padomes locekļu Guntara Zvīņa un Ilvara Sirmā pēdējo gadu darba pieredze bija AS "Moda kapitāls" valdes locekļu amatos.

Darbu valdes locekļa amatā turpinās esošais valdes loceklis Edgars Bilinskis.

 

         Guntars Zvīnis
         AS Moda kapitāls Izpilddirektors
         epasts: guntars@draudzigsaizdevums.lv
         Tālrunis: +37167344234

Pielikumi