Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “mogo” konsolidētie neauditētie finanšu rezultāti par 6 mēnešu periodu, kas noslēdzās 2020.gada 30.jūnijā
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-08-28 16:39:39
Versijas komentārs
Teksts

AS “mogo”Grupas (AS mogo un AS Renti ziņojuma sagatavošanas brīdī) peļņa saglabājās 2019.gada pirmo 6 mēnešu apmērā un sasniedza 3 miljonus eiro. Ņemot vērā situāciju globālajā ekonomikā un COVID-19 ietekmi, šis ir apliecinājums grupas finansiālajai stabilitātei, labi izstrādātiem klientu risku izvērtēšanas nosacījumiem un spējai ātri pielāgoties mainīgajiem tirgus apstākļiem.

Nemierīgajā COVID-19 laikā AS “mogo” grupa fokusējās uz risinājumu meklēšanu klientiem, kuri saskaras ar finansiālām grūtībām, un ieviesa plašu papildu instrumentu klāstu, kā rezultātā tika saglabāti stabili naudas atlikumi. Šis kalpoja kā apliecinājums pareizi izvēlētai parādu piedziņas stratēģijai. Papildus tika ieviesti izmaksu samazināšanas pasākumi un pārskatīta organizatoriskā struktūra, lai nodrošinātu turpmāku stabilitāti un izaugsmi.

Pielikumā

AS "mogo"  konsolidētais starpperioda saīsinātais neauditētais finanšu pārskats par sešu mēnešu periodu, kas noslēdzās 2020.gada 30.jūnijā (Mogo_AS_consolidated_FS_2020_Q2_LV)  

Par AS “mogo”

AS “mogo” piedāvā klasisko finanšu līzingu, kreditēšanu pret klientam jau piederošu transportlīdzekli (atgriezeniskais līzings) un ilgtermiņa, ko ir iespējams saņemt piesakoties uzņēmuma mājaslapā, mobilajā lapā, pa telefonu, pie vairāk nekā 270 lietoto transportlīdzekļu sadarbības pārdevējiem vai klientu apkalpošanas centros lielākajās Latvijas pilsētās. Uzņēmuma pakalpojumus Latvijā jau izmanto vairāk kā 10 tūkstoši klienti. Šobrīd Mogo Finance S.A. grupas uzņēmumi darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Gruzijā, Armēnijā, Polijā, Bulgārijā, Rumānijā, Moldovā, Albānijā, Baltkrievijā, Uzbekistānā, Kazahstānā, Ziemeļmaķedonijā, Kenijā, Ugandā un Bosnijā un Hercegovinā. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet: www.mogofinance.com 

Neringa Plauškiene

Reģionālā finanšu direktore

Tālrunis: +371 66900904

E-pasta adrese: neringa.plauskiene@mogo-easterneurope.com

 

Pielikumi
Mogo_AS_consolidated_FS_2020_Q2_LV.pdf (1889.22 kB)