Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Johans Akerbloms iecelts par AS “Citadele banka” valdes priekšsēdētāju
Emitents Citadele banka, AS (2138009Y59EAR7H1UO97)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-06-30 16:01:43
Versijas komentārs
Teksts

AS “Citadele banka” padome ir iecēlusi Johanu Akerblomu (Johan Åkerblom) par bankas valdes priekšsēdētāju.

Johans Akerbloms, kuram ir vairāk nekā 13 gadu pieredze finanšu nozarē, Citadeles valdei pievienojās pirms diviem gadiem finanšu direktora amatā un kopš tā laika ir veiksmīgi atbalstījis grupas stratēģisko attīstību un finanšu rādītājus.

Kopš 2020. gada 2. marta Akerbloma kungs pildīja valdes priekšsēdētāja amata pienākumus. Darbojoties kā pagaidu valdes priekšsēdētājs, J.Akerbloms ir veiksmīgi vadījis banku ārkārtas situācijā, saglabājot tās finanšu stabilitāti un darbinieku drošību.

Johans Akerbloms: "Es esmu priecīgs turpināt darbu kā pastāvīgais valdes priekšsēdētājs un gandarīts par iespēju turpināt strādāt ar Bankas klientiem un kolēģiem. Novērtēju padomes izrādīto uzticību.”

J.Akerbloma iecelšana Valdes priekšsēdētāja amatā jāapstiprina Finanšu un kapitāla tirgus komisijai. Johanam Akerblomam nepieder AS “Citadele banka” akcijas.

Par banku Citadele

Citadeles misija ir modernizēt banku nozari un sniegt klientiem un biznesam visā Baltijā vairāk iespēju. Mūsu mērķis ir kļūt par čempionu starp Baltijas bankām.

Līdzās klasiskajiem bankas pakalpojumiem Citadele saviem klientiem piedāvā virkni jaunākās paaudzes finanšu tehnoloģijās bāzētu pakalpojumu: sākot ar mūsdienīgu lietotni, bezkontakta norēķiniem un zibmaksājumiem, un beidzot, kā pirmie Baltijā, piedāvājot atvērt kontu ar selfiju un maksāt uz mobilā tālruņa numuriem.

Citadele ir trešā lielākā banka Latvijā pēc klientu skaita. Citadeles grupa tiek pārvaldīta no Latvijas. Tās meitas uzņēmumi un filiāles darbojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

 

         Ilona Frīdmane
         Investoru attiecību vadītāja
         Mob: +37129483327
         IR@citadele.lv
         
         Mihails Goļevs
         Finanšu institūciju daļas vadītājs
         Mob: +37126196685
         IR@citadele.lv

Pielikumi