Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ekskluzīva sadarbība starp AS SAF Tehnika zīmolu Aranet un Priva veicinās bezvadu tehnoloģijas dārzkopībā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-05-11 20:14:42
Versijas komentārs
Teksts

Priva un Aranet, AS SAF Tehnika IoT zīmols, ir noslēguši ekskluzīvu partnerības līgumu, lai nodrošinātu integrētas bezvadu tehnoloģijas siltumnīcās. Pieaugošā interese par datiem un, līdz ar to arvien augšupejošs pieprasījums pēc jauniem sensoriem datu iegūšanai, ir galvenais Aranet un Priva sadarbības virzītājspēks. Ar šo sadarbību abas puses vēlas pārvarēt plaisu starp bezvadu sensoru platformām un citiem datu avotiem siltumnīcās.

Aranet sensoru integrācija ar Priva sistēmām ļauj audzētājiem analizēt visus siltumnīcas procesus un, pamatojoties uz šiem datiem, radīt jaunas atziņas. Patriks Dankers (Patrick Dankers), Priva produktu vadītājs, saka: „Es patiešām priecājos paziņot par šo partnerību. Tagad mēs varam palīdzēt audzētājiem visā pasaulē, izmantot iespējas, ko šodien var piedāvāt bezvadu tehnoloģijas. Pašlaik audzētāji pārāk daudz laika pavada, organizējot datus, un pārāk maz laika pavada tos analizējot. Sadarbojoties mēs varam atrisināt šo jautājumu. Tas nozīmē, ka audzētāji patiešām var sākt izmantot bezvadu tehnoloģijas un veidot jaunu izpratni, lai optimizētu ikdienas darbību.”

Katras puses īpašās nozares zināšanas

Šī sadarbība ļauj piedāvāt industrijā vadošās bezvadu uzraudzības sistēmas dārzkopības tirgum. Gints Antoms, Aranet IoT risinājumu pārdošanas direktors uzņēmumā AS SAF Tehnika saka: “Aranet komanda ir ļoti priecīga par partnerību ar Priva, jo tam ir milzīgs sinerģijas potenciāls, ko sniedz katras puses īpašās nozares zināšanas. Mēs esam pārliecināti, ka Aranet plašā bezvadu iekārtu kompetence apvienojumā ar Priva padziļinātajām zināšanām par dārzkopības klientu vajadzībām,  radīs vislabākās klases bezvadu sensoru piedāvājumu dārzkopības tirgum tagad un nākotnē.”

Ar šo sadarbību Priva spēs piedāvāt apvienotu risinājumu dārzkopības tirgum, piedāvājot vienotu un integrētu uzraudzības risinājumu. Priva un Aranet padara iespējamu vides uzraudzības sistēmu bez vadiem.

Par Priva

Priva ir Nīderlandes augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas izstrādā aparatūru, programmatūru un pakalpojumus klimata kontrolei, energotaupībai un ūdens atkārtotai izmantošanai. Uzņēmums aktīvi darbojas tādās jomās kā dārzkopība, ēku automatizācija un augu audzēšana telpās. Dārzkopībā Priva sniedz pilnīgu, integrētu risinājumu dārzniecības darbību kontrolei un vadīšanai visā pasaulē. Priva, mērķis ir piedāvāt klientiem lielāku efektivitāti, t.i. mazāku enerģijas patēriņu uz kvadrātmetru, kā arī maksimālu ūdens atkārtotu izmantošanu. Ar 450 kolēģiem, 15 vietējiem birojiem un 400 uzstādīšanas partneriem, Priva atbalsta un apkalpo savus klientus visā pasaulē. | www.priva.com

Par Aranet

Aranet piedāvā industriālus IoT vides uzraudzības risinājumus dažādām nozarēm, piemēram, dārzkopībai, ēku apsaimniekošanai, pārtikas ražošanai, lielveikaliem un daudzām citām nozarēm, tādējādi atvieglojot reāllaika datu apkopošanu un analīzi. Dārzkopībā Aranet palīdz nodrošināt vislabākos ražas augšanas apstākļus, kontrolējot temperatūru, mitruma līmeni un citus svarīgus parametrus. Bezvadu uzraudzības sistēmas palīdz uzlabot kvalitātes kontroli un samazināt izmaksas. Aranet ir uzņēmuma AS SAF Tehnika zīmols. AS SAF Tehnika akcijas iekļautas Nasdaq Rīgas biržas oficiālajā sarakstā ar kodu SAF1R. Uzņēmumam ir 20 gadu pieredze modernu, bezvadu datu pārraides tehnoloģiju ražošanā un projektēšanā. | www.aranet.com

  

Papildu informācija:

Edgars Dudko
Mārketinga vadītājs, AS SAF Tehnika
Edgars.Dudko@saftehnika.com

 

Par AS SAF Tehnika:

AS SAF Tehnika ir ISO sertificēts bezvadu datu pārraides iekārtu ražotājs. Uzņēmuma produkti tiek ražoti Latvijā, Eiropā un pārdoti vairāk nekā 130 pasaules valstīs. AS SAF Tehnika akcijas tiek kotētas Nasdaq Riga no 2004. gada. Uzņēmumam 100% pieder meitas uzņēmumi SAF North America un SAF Services. Abi iepriekšminētie uzņēmumi darbojas no Denveras, Kolorado štata ASV un apkalpo Ziemeļamerikas tirgu.

Pielikumi