Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SIA "ExpressCredit" maina nosaukumu uz DelfinGroup
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-02-05 11:04:30
Versijas komentārs
Teksts

2020.gada 4.februārī Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā tika apstiprinātas izmaiņas, balstoties uz 2020. gada 3. februārī SIA "ExpressCredit" dalībnieku pieņemto lēmumu.  

SIA "ExpressCredit" mainījusi juridiskās personas nosaukumu uz DelfinGroup, informē uzņēmuma vadītājs Didzis Ādmīdiņš. Jaunā korporatīvā identitāte ietver ne tikai jaunu nosaukumu, bet arī pilnveidotu misiju un vērtības.

Viens no lielākajiem nebanku aizdevējiem Latvijā, SIA "ExpressCredit", kas pazīstams ar tā pārvaldītajiem zīmoliem Banknote un VIZIA, paziņojis par korporatīvās identitātes maiņu.

Turpmāk darbiniekiem, klientiem, sadarbības partneriem, investoriem un regulatoriem uzņēmumu grupa būs zināma kā SIA DelfinGroup - sadarbības noteikumi nemainīsies un nav jāpārslēdz spēkā esošie līgumi.

Līdz ar jauno korporatīvo identitāti, atjaunota arī uzņēmuma misija - radīt un sniegt vienkāršus, pielāgotus finanšu risinājumus cilvēkiem. Jaunais zīmola uzstādījums: Pielāgoti finanšu risinājumi (angļ.val. – Custom finance solutions).

SIA DelfinGroup vīzija ir sasniegt augstāko novērtējuma līmeni, balstoties jau esošajās vērtībās - vienkāršībā, pieejamībā, cieņā, progresā -, kā arī definējot trīs jaunas vērtības, kas līdz šim virzījušas uzņēmuma attīstību:

  • Ambīcijas, ko raksturo mērķtiecība, ilgtermiņš un izaugsme;
  • Meistarība, ko raksturo profesionalitāte un augsti standarti;
  • Liels fokuss uz klientu, ko raksturo iedziļināšanās un pielāgošanās.

Kā vēsta Ādmīdiņš, zīmola maiņa bija nepieciešama, lai pilnīgāk atspoguļotu to, ko uzņēmums dara un vēlas darīt. Uzņēmums un tā grupas uzņēmumi jau šobrīd sniedz daudzveidīgus nebanku kreditēšanas pakalpojumus, kā arī strādā pie jaunu, pielāgotu finanšu risinājumu radīšanas. Nosaukums ir veidots ar skatu nākotnē, paredzot iespēju grupai augt jaunu finanšu produktu un pakalpojumu ziņā.

Kopš darbības uzsākšanas 2009. gadā, straujāko izaugsmi uzņēmums piedzīvojis tieši pēdējos gados. Tas panākts, nodrošinot augstu klientu servisu, veicinot pakalpojumu ērtumu un to pieejamību tiešsaistē un ieguldot informāciju sistēmās un datu apstrādē. Klienti arī novērtē 87 filiāļu tīklu visā Latvijā, kurš tiek regulāri pilnveidots un attīstīts.

Jaunais nosaukums būs veiksmīgs un piedāvātajiem produktiem ļoti piemērots, pārliecināts ir Ādmīdiņš. 

 

Informācija investoriem: nosaukuma maiņa neietekmē kompānijas obligāciju prospektu nosacījumus. Tiks mainīti tikai emisiju nosaukumi:

ISIN LV0000802213: 
ExpressCredit 14% 2021 notes issue  -> DelfinGroup 14% 2021 notes issue

ISIN LV0000801322: 
ExpressCredit 7Y 15% notes issue -> DelfinGroup 7Y 15% notes issue

ISIN LV0000802379: 
ExpressCredit 14% 2022 notes -> DelfinGroup 14% 2022 notes

​__________________________________________________________________

SIA DelfinGroup ir licencēts patērētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā. Koncerns ir pārstāvēts ar zīmoliem Banknote, VIZIA un Rīgas pilsētas lombards. Koncerna pamatpakalpojumi ir patēriņa aizdevumi, distances aizdevumi, lombarda aizdevumi. Kopumā koncerns darbojas 39 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās, kopumā 87 filiālēs, nodarbina vairāk kā 250 profesionālus darbiniekus un 2018. gadā nodokļos ir samaksājis 2.7 miljonus euro. SIA DelfinGroup ir LAFPA un LTRK biedrs un ir saņēmis VID sadarbības programmas Zelta līmeņa statusu.

 

 

         Kristaps Bergmanis
         Tālrunis: +371 29144168
         Fax: +371 67809194
         E-pasta adrese: kristaps.bergmanis@delfingroup.lv

Pielikumi