Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
SEB banka 2020.gadā turpinās nodrošināt HansaMatrix apgrozāmo līdzekļu finansējumu kopējā 4,56 miljoni EUR apmērā
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-01-23 08:49:32
Versijas komentārs
Teksts

HansaMatrix ar SEB banka un SEB līzings parakstījusi līgumus par faktoringa, overdrafta, garantiju līnijas un reversā faktoringa termiņu pagarināšanu uz kārtējā viena gada periodu, par kopējo summu 4,56 miljoni EUR apmērā apgrozāmo līdzekļu finansēšanai, saimnieciskās darbības vajadzībām, tai skaitā eksporta darījumiem.

“HansaMatrix uzsāka sadarbību ar SEB grupu 2017.gada decembrī. Parakstītie finansējuma līgumu termiņu pagarinājumi turpina veiksmīgo sadarbību ar banku un ļauj uzņēmumam paātrināt apgrozāmo līdzekļu apriti, nodrošināt to pietiekamu finansējumu un palielināt ražošanas apjomus,” informē uzņēmuma Valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis.

SEB bankas valdes loceklis Ints Krasts: “Esam patiesi gandarīti turpināt sniegt savu atbalstu tāda Latvijas uzņēmuma attīstībā, kas ir lielisks piemērs, kā ar pārdomātu un stratēģiski mērķtiecīgu darbību, ir iespējams sasniegt biznesa mērķus ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā mērogā. HansaMatrix ambīcija, turpinot ieguldīt savu produktu eksportspējas veicināšanā augsto tehnoloģiju jomā, saskan arī ar mūsu redzējumu attiecībā uz tādu produktu un pakalpojumu ražošanu, kas veicina Latvijas tautsaimniecības eksporta attīstību. Kā HansaMatrix ilgtermiņa finanšu partneris mēs lepojamies ar uzņēmuma sasniegumiem un esam gatavi arī turpmāk sniegt savu atbalstu, lai uzņēmums vēl drosmīgāk sevi pierādītu, attīstot savu darbību un konkurējot ar globāla mēroga kompānijām.”

 

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis, CFA

Valdes loceklis, finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

 

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi