Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrības “Olainfarm” padomes locekļa paziņojums
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.1. Izcelsmes dalībvalsts
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-10-18 12:47:12
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrība “Olainfarm” ir saņēmusi tās Padomes locekļa Jāņa Buka paziņojumu, kurā norādīts, ka Jānis Buks nav piekritis ieņemt akciju sabiedrības “Olainfarm” Padomes locekļa amatu Nasdaq Riga, AS tīmekļa vietnē 2019. gada 17. oktobrī publicētajos akciju sabiedrības “Olainfarm” 2019. gada 1. novembra ārkārtas akcionāru sapulces lēmuma projektos norādītajā Padomes sastāvos.

 

Akciju sabiedrība „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd akciju sabiedrības „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Jānis Dubrovskis

Akciju sabiedrības “Olainfarm” investoru attiecību konsultants

Tel. +371 29178878

E-pasts: janis.dubrovskis@olainfarm.com

 

Pielikumi