Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Olainfarm” valde iepazīsies ar SIA “OLMAFARM” iesniegumu par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-08-02 14:57:43
Versijas komentārs
Teksts

Šī gada 2. augustā AS “Olainfarm” saņēma aicinājumu no lielākā AS “Olainfarm” akcionāra SIA “OLMAFARM” sasaukt akcionāru sapulci.

Pilnībā respektējot lielākā AS “Olainfarm” akcionāra tiesības sasaukt akcionāru sapulci, aicinām neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus un objektīvi vērtēt situāciju uzņēmumā, kā arī izdarīt secinājumus pamatojoties uz vairāk nekā diviem rādītājiem, skatoties uz koncerna pozitīvo attīstību kopumā. Uzņēmums attīstās stabili – “Olainfarm” grupa pirmo pusgadu noslēdza ar 7% apgrozījuma pieaugumu. Tāpat aicinām sagaidīt jūlija provizorisko rezultātu apkopojumu.

AS “Olainfarm” darbojas sekmīgi, atbilstoši plānotajam attīstības tempam, kas ļauj mums ar optimismu skatīties nākotnē. Jūnijā kārtējā akcionāru sapulcē tika apstiprināts valdes piedāvātais koncerna peļņas pieauguma palielinājums no 10 milj. uz 12,7 milj. eiro apmērā. Gada vidū esam sasnieguši 50% no plānotā konsolidētā realizācijas apjoma – 66,3 milj. eiro. Tas ir prognozēti labs rezultāts.

Aicinām “OLMAFARM” arī pārbaudīt situāciju sabiedrības bankas kontos, tieši trešdien, 31. jūlijā ir veikta dividenžu izmaksa atbilstoši akcionāru lēmumam. Spēja izmaksāt dividendes ir sekmīgi strādājoša uzņēmuma pazīme.

“Akcionāram ir tiesības vērsties uzņēmumā, aicināt uz tikšanos valdi un padomi, lai pārrunātu interesējošos jautājumus klātienē. Līdz šim SIA “OLMAFARM” šādu interesi nav izrādījusi. Mēs noteikti aicināsim SIA “OLMAFARM” vadību tikties, lai apspriestu interesējošos jautājumus klātienē un pārliecinātos par uzņēmuma stabilu attīstību. Varu apstiprināt, ka AS “Olainfarm” ir saņēmusi SIA “OLMAFARM” iesniegumu par ārkārtas akcionāru sapulces sasaukšanu, ar ko valde iepazīsies un sapulces sasaukšanu izskatīs likumā noteiktajā kārtībā. Pašlaik valdes sēdes datums vēl nav nolikts,” tā Lauris Macijevskis, AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētājs.

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Jānis Dubrovskis

AS “Olainfarm” investoru attiecību konsultants

Tel. +371 29178878

E-pasts: janis.dubrovskis@olainfarm.com

Pielikumi