Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Valmierā notiks izglītojošs seminārs “Investoru diena VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRĀ”
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-05-10 15:21:47
Versijas komentārs
Teksts

16.maijā koncertzālē “Valmiera” notiks uzņēmuma AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA organizētais izglītojošais seminārs “Investoru diena VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRĀ”. Pasākuma ietvaros būs iespēja ne tikai uzzināt par svarīgāko, investējot akcijās, bet arī doties ekskursijā pa uzņēmuma ražotni.

Eksperts investīciju jautājumos Māris Rambaks pastāstīs, kas jāzina, ja vēlaties uzsākt investēšanu akcijās, kādēļ tas ir efektīvs finanšu rīks, kas ir labākais laiks investīcijām akcijās, kādi ir riski, kā arī kliedēs dažādus mītus par investīcijām akcijās, sniedzot svarīgāko informāciju, kas būtu jāzina jaunajiem investoriem pirms investēšanas lēmuma pieņemšanas.

Savukārt privātais investors Aleksandrs Riguns, dalīsies ar savu pieredzi, kā kļuvis par investoru un ko noderīgu iemācījies no savas pieredzes, investējot uzņēmumos Latvijā un Baltijā.

Tāpat semināra laikā uzņēmuma AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA valdes priekšsēdētājs Stefans Jugels un valdes loceklis Ģirts Vēveris pastāstīs par uzņēmuma darbību un nākotnes perspektīvām, tai skaitā plānoto papildu akciju publisko piedāvājumu. Tā būs reta iespēja ikvienam apsvērt domu par investēšanu vietējā uzņēmumā, kas kļuvis par Latvijas eksporta veiksmes stāstu. Pēc semināra apmeklētājiem būs iespēja doties ekskursijā pa uzņēmuma ražotni, lai savām acīm ieraudzītu stikla šķiedras ražošanas procesu un uzzinātu par nebeidzamajām materiāla pielietošanas iespējām šobrīd un nākotnē.

Seminārs notiks 16. maijā plkst. 10.00 koncertzālē “Valmiera”. Reģistrēties pasākumam un ekskursijai aicinām tiešsaistes formā: https://www.eventbrite.com/e/investoru-diena-valmieras-stikla-skiedra-registration-60400874642. Vietu skaits pasākumā ierobežots. Pieteikšanās pasākumam līdz 14.maijam.

 

Papildu informācija:
AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA
Tel.: +371 64202216
E-pasts: latvia@valmiera-glass.com
Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.valmiera-glass.com

Pielikumi