Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” : uzņēmuma finanšu darbība ir caurspīdīga un pārskatāma
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-03-11 12:27:33
Versijas komentārs
Teksts

AS “Olainfarm” norobežojas no medijos izskanējušajiem bijušās padomes locekles Signes Balderes – Sildedzes apgalvojumiem par fiktīvajiem darījumiem uzņēmumā. AS “Olainfarm”  informē, ka nekādu bijušās padomes locekles Signes Balderes - Sildedzes norādīto fiktīvo darījumu nav bijis un uzaicina Signi Balderi - Sildedzi iesniegt viņas rīcībā esošās ziņas AS “Olainfarm”,  lai veiktu to pārbaudi.

AS “Olainfarm” uzsver, ka uzņēmuma rīcībā pašreiz ir tikai medijos publiski izskanējusī informācija par negodīgiem darījumiem, un, ja bijusī padomes locekle Baldere - Sildedze nesniegs uzņēmumam pierādījumus,  tas tiks uzskatīts par reputācijas graušanu un apzinātu kaitējumu akciju sabiedrībai “Olainfarm” un tās akcionāriem.

Vienlaikus uzņēmums informē, ka viens no AS “Olainfarm” padomes locekļiem februāra beigās ir vērsies tiesību sargājošas un drošības iestādēs ar lūgumu izvērtēt un uzsākt pārbaudi par iespējamu valsts amatpersonu veiktiem noziedzīgiem nodarījumiem, dienesta pilnvaru pārsniegšanu un iespējamu korupciju. AS “Olainfarm” vadība izsaka cerību, ka iesniegumā minētie fakti tiek pārbaudīti un izvērtēti.

 AS “Olainfarm” ir viens no lielākiem nodokļu maksātājiem Latvijas Republikā un ir iekļauts VID  sudraba līmeņa nodokļu maksātāju sarakstā, kas nozīmē, ka uzņēmumam nav ar nodokļu normatīvo aktu izpildi saistītu pārkāpumu.

 AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā  45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:


Inga Krūkle
AS “Olainfarm” valdes locekle
Tālr.: +371 28698449

Pielikumi