Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA publicē 2019.gada 7.marta virtuālās konferences prezentāciju
Emitents Valmieras stikla šķiedra, AS (5493006XWNR6BLL15O35)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2019-03-07 11:00:47
Versijas komentārs
Teksts

AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA aicina visus akcionārus, investorus, masu mediju pārstāvjus un ikvienu interesantu piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē šodien, 2019.gada 7.martā plkst.11:00 (pēc Latvijas laika). Lai pievienotos vebināram, lūdzu sekojiet instrukcijām zemāk.

Vebināru vadīs AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA valdes priekšsēdētājs Stefans Jūgels (Stefan Jugel) un tā ietvaros dalībnieki tiks iepazīstināti ar uzņēmuma jaunumiem un neauditētajiem, konsolidētajiem 2018.gada 12 mēnešu finanšu rezultātiem, kā arī finanšu prognozēm 2019. gadam (vairāk lasiet šeit: https://www.nasdaqbaltic.com/market/upload/reports/vss/2018_q4_lv_eur_con_ias.pdf).

Vebinārs notiks angļu valodā. Prezentācija, kas tiks izmantota, ir pievienota šim paziņojumam. Pēc prezentācijas ikviens ir aicināts uzdot jautājumus. Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš uz e-pastu: Ieva.Unda@nasdaq.com.

Pievienošanās nosacījumi
Lai sekotu līdzi vebināram, nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas. Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti: https://register.gotowebinar.com/register/5837206473783985153.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram, Jums būs nepieciešams lejuplādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes.Turpmāk piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.

Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu, tā darbību un attīstības plāniem. Vebinārs sniedz iespēju klausītājiem saņemt informāciju no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē, atrodoties jebkurā vietā, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: https://nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi/vebinari/.


Kontaktinformācija:
AS VALMIERAS STIKLA ŠĶIEDRA
Tel.: +371 64202216
E-pasts: latvia@valmiera-glass.com
Vairāk informācijas par uzņēmumu: www.valmiera-glass.com

Pielikumi
VGG_Webinar_Presentation_07.03.2019.pdf (2242.28 kB)