Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Ievēlēts jauns New Hanza Capital, AS koncerna finanšu pārskatu revidents
Emitents Pillar Capital, AS (iepriekšējais nosaukums - New Hanza Capital, AS) (549300HG3YO0QBYPSM51)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-12-19 11:14:23
Versijas komentārs
Teksts

Šī gada 18. decembrī notika New Hanza Capital, AS ārkārtas akcionāru sapulce, kurā tika skatīts jautājums par jauna finanšu pārskatu revidenta ievēlēšanu.   

Akcionāri par revidentu New Hanza Capital, AS koncerna 2018. gada finanšu pārskatu pārbaudei un atzinumu sniegšanai ievēlēja zvērinātu revidentu komercsabiedrību Nexia Audit Advice, SIA.   

New Hanza Capital, AS  ir 2006. gadā dibināts uzņēmums. Sabiedrības darbības mērķis ir, nodrošinot ilgtermiņa kapitāla pieaugumu, komercīpašumos ieguldīt savus un trešo pušu līdzekļus, ilgtspējīgi palielināt ienākumus no telpu nomas un veicināt īpašuma vērtības pieaugumu ilgtermiņā. Uzņēmuma komercīpašumu portfelī ir VEF biroju ēkas, airBaltic centrālais birojs Lidostā Rīga, loģistikas centri Rīgā un Ķekavas novadā, kā arī citi īpašumi. Kopējā iznomājamā telpu platība pārsniedz 70 000 m2.  

         Jānis Bunte
         Sabiedrisko attiecību speciālists
         Tel.: +371 6777 5432

Pielikumi