Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Olainfarm” pastiprina atsevišķu meitas uzņēmumu valdes
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-11-30 16:41:10
Versijas komentārs
Teksts

AS “Olainfarm” Valde ir pieņēmusi lēmumu par izmaiņām SIA “Silvanols”, SIA “Latvijas Aptieka” un SIA “Tonus Elast” valdēs.

SIA “Tonus Elast” Valdes locekļa amatu ir atstājusi Larisa Podļesnaja, kas turpinās darbu AS “Olainfarm” iekšējā audita grupā.  Podļesnajas kundzes vietā par SIA “Tonus Elast” Valdes locekli ir iecelts ilggadējais AS “Olainfarm” Valdes loceklis Salvis Lapiņš,  kurš šobrīd pilda AS “Olainfarm” valdes padomnieka pienākumus.

Kā ilggadējais “Olainfarm” investoru attiecību un biznesa attīstības projektu vadītājs,   Salvis Lapiņš  ir izpelnījies augstu novērtējumu uzņēmuma akcionāru un investoru vidū. S.Lapiņa profesionālā pieredze būs spēcīgs aktīvs, strādājot SIA “Tonus Elast” valdē. 

SIA “Silvanols” Valde turpmāk darbosies četru cilvēku sastāvā un par jauno Valdes locekli ir ievēlēts Ingus Balandins, kurš ir plaši pazīstams nozares profesionāļu vidū, ar labu reputāciju un sevi pierādījis kā veiksmīgs SIA “Frančeska Vet” klīnikas izveidotājs un vadītājs.

SIA “Latvijas Aptieka” Valde turpmāk darbosies sešu cilvēku sastāvā.  Darbu uzņēmuma Valdē vairs neturpinās Sanita Trautmane, bet par jaunajām SIA “Latvijas Aptieka” valdes loceklēm ir  apstiprinātas pieredzējušās farmaceites Sintija Zaņģe un Alla Čudovska, kā arī Žanete Eihmane, kurai ir ilggadēja uzņēmumu vadības pieredze medicīnas produktu tirdzniecības jomā.

Izmaiņas SIA “Silvanols”, SIA “Latvijas Aptieka” un SIA “Tonus Elast” valdēs un statūtos ir iesniegtas reģistrācijai Latvijas Uzņēmumu reģistrā.

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 50 valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Informāciju sagatavoja:

 

Inga Krūkle

AS “Olainfarm” valdes locekle

Tālr.: +371 28698449

E-pasts: inga.krukle@olainfarm.com

 

Pielikumi