Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Baltic RE Group, AS paziņo par Obligāciju pirmstermiņa dzēšanu
Emitents Baltic RE Group, AS (549300CB689EL9KTXX42)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-11-29 13:04:22
Versijas komentārs
Teksts

Baltic RE Group, AS (turpmāk tekstā - "Sabiedrība") ar šo paziņo, ka Sabiedrība nekavējoties dzēsīs visas nenokārtotās obligācijas ar ISIN LV0000802197 ("Obligācijas") saskaņā ar Obligāciju prospekta noteikumiem.

Pirmstermiņa dzēšanas datums ir 2018. gada 12. decembris. Saskaņā ar Obligāciju prospekta noteikumiem Obligācijas tiks atpirktas par summu, kas vienāda ar 101,50 procentiem no Obligāciju nominālvērtības (ti, 1'015 EUR par vienu Obligāciju). Izpirkuma apjoms ir 100% no visām emitētajām obligācijām, lai optimizētu Sabiedrības finanšu struktūru, vienojoties par alternatīviem izdevīgākiem ilgtermiņa finansējuma avotiem.

Izpirkšanas summa tiks izmaksāta katram Obligāciju turētājam, Obligāciju turētāju saraksts tiks fiksēts saskaņā ar Obligāciju prospektā paredzētajiem noteikumiem – 2018. gada 5. Decembrī.

Saistībā ar izpirkšanu Obligācijas tiks izslēgtas no Nasdaq Riga.

Par AS Baltic RE Group

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS Baltic RE Group investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

         Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona
         Tālrunis: +371 27832796
         E-pasts: dina.abaja@balticregroup.com

Pielikumi