Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
“Olainfarm” dodas izbraukuma prezentācijās pie Baltijas, Ziemeļvalstu un Polijas investoriem
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-10-30 09:52:30
Versijas komentārs
Teksts

No 30. oktobra līdz 8.novembrim AS „Olainfarm” padomes priekšsēdētājs Pāvels Rebenoks, padomes priekšsēdētāja vietniece Irina Maligina un valdes padomnieks Salvis Lapiņš dosies izbraukuma prezentācijās, lai informētu kompānijas investorus par uzņēmuma sniegumu, aktualitātēm un tuvākās nākotnes plāniem. Prezentācijas investoriem notiks dažādās  sešu valstu pilsētās, šogad pirmo reizi arī Rīgā un Gēteborgā.

„Turpinot ikgadējo tradīciju, jau piekto gadu oktobra beigās dodamies izbraukuma prezentācijās pie investoriem. Tajās atskatāmies uz “Olainfarm” paveikto gada laikā un apspriežam redzējumu par koncerna nākotnes attīstību. Esmu gandarīts, ka investoru interese kļūst ne vien intensīvāka, bet arī ģeogrāfiski plašāka, jo tikties vēlas arī investori no vēl lielāka pilsētu skaita,” piebilst Salvis Lapiņš, AS „Olainfarm” valdes padomnieks.

Prezentācijas notiks Tallinā, Helsinkos, Rīgā, Stokholmā, Gēteborgā, Varšavā un Vilņā. Pavisam plānotas 30 tikšanās, kurās investoriem tiks prezentēta klāt pievienotā prezentācija.

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

        

Papildu informācija:


Inga Krūkle
AS “Olainfarm” valdes locekle
Tālr.: +371 28698449
E-pasts: inga.krukle@olainfarm.com

 

Pielikumi
Baltnord_presentation2018.pdf (1294.36 kB)