Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS” Olainfarm” valde: koncerns turpinās savu attīstību, kā bija iecerējis V. Maligins
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-09-07 09:49:54
Versijas komentārs
Teksts

AS “Olainfarm” valde informē, ka jaunievēlētā uzņēmuma padome un valdes konstruktīvi sadarbojas, un 4.septembrī notikusi pirmā kopīgā padomes un valdes sēde.

Uzņēmuma padome pārrunāja un atzinīgi novērtēja AS ”Olainfarm” valdes redzējumu par kompānijas tālāko attīstību, kas sakrīt ar tās ilggadējā valdes priekšsēdētāja Valērija Maligina savulaik izvirzītajiem mērķiem – izveidot “Olainfarm” par reģiona ietekmīgāko un lielāko farmācijas uzņēmumu, un saglabāt uzņēmuma vērtības.

“4.septembra akcionāru sapulces lēmumus un notikušās pārmaiņas uzņēmuma pārvaldībā “Olainfarm” valde uztver pozitīvi un ir noskaņota konstruktīvai sadarbībai ar jaunievēlēto padomi”, informē valdes priekšsēdētājs Oļegs Grigorjevs.

AS “Olainfarm” lielākā akcionāra SIA “Olmafarm” pārstāve, Irina Maligina, jau ir izplatījusi publisku paziņojumu, kurā komentēja notikušās izmaiņas koncerna vadībā, tai skaitā padomes ievēlēšanu.

“Esmu gandarīta, ka uzaicinājumam iekļauties jaunajā, ar uzvarētāja ambīcijām apveltītajā komandā piekrituši iesaistīties jauni un ar iepriekšējo padomi un akcionāriem nesaistīti profesionāļi, kas savas zināšanas, jaudu un varēšanu spoži apliecinājuši jau iepriekš”, teiks paziņojumā.

 

Papildu informācijai:

 Dana Hasana

AS “Olainfarm” sabiedrisko attiecību vadītāja

Mob.tālr. +371 26355895

Epasts: dhasana@olainfarm.lv

 

 

Pielikumi