Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Latvenergo aicina investorus uz virtuālo konferenci par 2018. gada 6 mēnešu finanšu rezultātiem
Emitents Latvenergo, AS (213800DJRB539Q1EMW75)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-08-29 15:10:25
Versijas komentārs
Teksts

AS „Latvenergo” aicina visus obligacionārus, investorus, masu mediju pārstāvjus un ikvienu interesentu piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē š.g. 5. septembrī plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika). Lai pievienotos vebināram, lūdzu sekojiet instrukcijām zemāk.

Virtuālo konferenci (vebināru) vadīs un uz dalībnieku jautājumiem atbildēs AS „Latvenergo” Finanšu direktors Guntars Baļčūns. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču būs iespēja uzdot jautājumus arī latviešu valodā.

Vebināra ietvaros Guntars Baļčūns analizēs Latvenergo koncerna 2018. gada 6 mēnešu finanšu rezultātus (tiks publicēti š.g. 31. augustā), kā arī informēs par aktualitātēm koncernā. Pēc prezentācijas uzņēmuma pārstāvis atbildēs uz vebināra apmeklētāju jautājumiem.
 
Ņemot vērā, ka vebināram atvēlētais laiks ir ierobežots, lūdzam Jūsu jautājumus iesūtīt iepriekš līdz 4. septembrim uz e-pastu: elizabete.kalnozola@nasdaq.com vai uzdot tos portālā naudaslietas.lv.

Kas ir vebinārs?
Vebinārs ir virtuāla konference, kuras laikā uzņēmuma pārstāvis sniedz informāciju par uzņēmumu, tā darbību un attīstības plāniem. Vebinārs nodrošina interaktīvu komunikāciju, sniedzot iespēju klausītājiem uzdot jautājumus un saņemt atbildes no uzņēmuma pārstāvja tiešsaistē.

Kā pievienoties?
Lai sekotu līdzi vebināram, Jums būs nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un austiņas.
Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot saiti:http://ej.uz/Latvenergo_6M2018.

Pēc reģistrācijas procesa pabeigšanas, uz norādīto e-pastu Jums tiks nosūtīta vebināra saite un instrukcijas. Pirmo reizi pieslēdzoties vebināram Jums būs nepieciešams lejupielādēt sistēmas programmatūru savā datorā, kas aizņems tikai dažas sekundes. Turpmāk piedaloties Nasdaq Baltic organizētos vebināros, tas atkārtoti nebūs jādara.
 

Papildu informācija par vebināru pieejama šeit: http://www.nasdaqbaltic.com/lv/pakalpojumi-3/vebinari-2/. 

Papildu informācija:
Jānis Irbe
Finanšu un kredītu vadības direktors
Tālrunis: +371 67 728 239
E-pasts: investor.relations@latvenergo.lv

www.latvenergo.lv

Par Latvenergo

Latvenergo koncerns ir viens no lielākajiem enerģijas tirgotājiem Baltijā, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, dabasgāzes tirdzniecību, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades aktīvu nomu. AS „Latvenergo” vairākus gadus ir atzīta par Latvijas vērtīgāko uzņēmumu. Starptautiskā kredītreitingu aģentūra Moody’s AS „Latvenergo” ir novērtējusi ar investīciju pakāpes kredītreitingu Baa2/stabils.

Latvenergo koncernā ietilpst mātessabiedrība AS „Latvenergo” (elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un tirdzniecība, dabasgāzes tirdzniecība) un meitassabiedrības - AS “Latvijas elektriskie tīkli” (pārvades aktīvu noma), AS „Sadales tīkls” (elektroenerģijas sadale), Elektrum Eesti, OÜ (elektroenerģijas un dabasgāzes tirdzniecība Igaunijā), Elektrum Lietuva, UAB (elektroenerģijas un dabazgāzes tirdzniecība Lietuvā), AS “Enerģijas publiskais tirgotājs” (elektroenerģijas obligātā iepirkuma administrēšana) un SIA “Liepājas enerģija” (siltumenerģijas ražošana un tirdzniecība Liepājā, elektroenerģijas ražošana). Visas AS „Latvenergo” akcijas pieder valstij un to turētāja ir Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija.

Pielikumi