Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Apstiprināts Baltic Dairy Board iesniegums par tiesiskās aizsardzības procesa pieteikuma atsaukšanu
Emitents Baltic Dairy Board, SIA (9676003WOZ19K9GDVC97)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-08-27 11:03:41
Versijas komentārs papildināts paziņojums
Teksts

2018.gada 23.augustā Zemgales rajona tiesa pieņēma lēmumu apstiprināt Baltic Dairy Board iesniegumu par tiesiskās aizsardzības procesa pieteikuma atsaukšanu un civillietas izbeigšanu.

Tiesiskās aizsardzības  plāna izstrādes laikā, komunicējot ar kreditoriem, nonācām pie secinājuma, ka lielākais vairums kreditori ir atsaucīgi un gatavi uz sadarbību, lai pakāpeniski atrisinātu izveidojušos situāciju.

Ar kreditoriem pakāpeniski šobrīd tiek slēgtas vienošanās ar atmaksas grafiku uz 2019. gadu. Ņemot vērā situāciju, tika lemts neturpināt TAP procesu un turpināt dzēst saistības kreditoriem saskaņā ar noslēgtajām vienošanām. Uzņēmums ražošanu plāno atsākt 2018. gada novembrī, ražojot specifiskas izejvielas pasaules mēroga kompānijām, kuras darbojas zīdaiņu/bērnu pārtikas sektorā.

Ražošanā kā izejviela netiks izmantots svaigpiens, bet tāda iespēja nākotnē saglabāsies. Ņemot vērā iepriekš minēto, sākot ar 2019. gada februāri uzņēmums būs spējīgs pakāpeniski sākt dzēst saistības kreditoriem.

         Papildu informācija:
         Kaspars Kazāks
         valdes priekšsēdētājs
         Tālrunis +371 26010072
         e-pasts: kaspars@bdb.lv

Pielikumi