Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Olainfarm” ieceļ jaunu investoru kontaktpersonu - valdes locekli Lauri Macijevski
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-08-07 17:30:30
Versijas komentārs
Teksts

2018.gada 7.augustā

 

AS “Olainfarm” ieceļ jaunu investoru kontaktpersonu - valdes locekli Lauri Macijevski

 

Ar šo AS “Olainfarm” informē, ka turpmāk par investorus interesējošiem jautājumiem būs atbildīgs valdes loceklis, Lauris Macijevskis. Laura Macijevska e-pasts ir lauris.macijevskis@olainfarm.lv; kontakttālrunis: +371 29112225.

“Atvērtas un uz uzticamību balstītas investoru attiecības arī turpmāk būs viena no AS “Olainfarm” prioritātēm. Savā komunikācijā mēs turpināsim sekot labas pārvaldības principiem un nodrošināsim finanšu tirgu ar atbilstošu un aktuālu informāciju par uzņēmuma finansiālo stāvokli un aktualitātēm, “ pauž Lauris Macijevskis.

 

Kā iepriekš, AS “Olainfarm” turpinās iepazīstināt investorus par konsolidētajiem un nekonsolidētajiem uzņēmuma darbības rezultātiem, publiskojot informāciju reizi ceturksnī. Uzņēmums turpinās iesākto investoru vebināru praksi, par kuru datumiem informēs atsevišķi. Citā laikā investori tiek aicināti uzdot jautājumus personiski, sazinoties ar L.Macijevski.

 

Iepriekšējā investoru kontaktpersona – valdes loceklis Salvis Lapiņš - ir pārtraucis darba attiecības ar AS “Olainfarm”. Salvis Lapiņš, kurš vairāk nekā 10 gadus ir veidojis un uzturējis AS “Olainfarm” komunikāciju ar tās investoriem, ir pārliecināts, ka jaunā valdes locekļa Laura Macijevska profesionālā pieredze un kompetences nodrošinās labu korporatīvās pārvaldības prakses pēctecību, ar ko lepojas AS “Olainfarm”.  

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar vairāk nekā 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 Papildu informācija:

Dana Hasana AS „Olainfarm“ sabiedrisko attiecību vadītāja

dhasana@olainfarm.lv

mob. tālr. +371 26355895

Pielikumi