Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas AS "mogo" padomes sastāvā
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-07-31 08:46:13
Versijas komentārs
Teksts

AS "mogo" informē, ka ar 2018. gada 3. jūliju ir mainīts tās padomes sastāvs. Par padomes priekšsēdētāju ievēlēts Modestas Sudnius, par padomes priekšsēdētāja vietnieku Māris Kreics un par padomes locekli Kārlis Bērziņš.

Modestas Sudnius ir absolvējis Rīgas Ekonomikas augstskolu un ieguvis bakalaura grādu vadošajā Lietuvas universitātē, kā arī ir bijis Mogo Lietuvas valsts vadītājs kopš 2013. gada. Sākot ar 2018. gada janvāri Modestas tagad ir Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Gruzijas reģionālais vadītājs. Modestas ir vairāku gadu pieredze finanšu apdrošināšanā un projektu vadībā tādos uzņēmumos kā Ernst & Young un EPS LT.

Mārim Kreicam ir maģistra grāds finansēs, kas iegūts Banku augstskolā, un kopš 2015. gada augusta viņš pilda Grupas Finanšu direktora amata pienākumus. Pirms pievienošanās Mogo, Māris ir uzkrājis pieredzi korporatīvo finanšu amatā, strādājot Latvijas lielākajā telekomunikāciju uzņēmumā – Lattelecom, kā arī starptautiskajā revīzijas un biznesa konsultāciju uzņēmumā PwC. Māris ir CFA grāda īpašnieks un ACCA biedrs.

Kārlim Bērziņam ir bakalaura grāds E-komercijā, kas iegūts RSEBAA augstskolā. Kopš 2018. gada februāra Kārlis pilda IT direktora amata pienākumus Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Gruzijas reģionā. Viņam ir iepriekšēja pieredze IT vadītāja amatā RB Rail kopuzņēmumā – firmā, kura ir atbildīga par Rail Baltica starptautiskā projekta ieviešanas koordinēšanu, savukārt pirms tam Kārlis strādāja par IT struktūrvienības vadītāju un bija Baltijas Vadības Komandā apdrošināšanas uzņēmumā Gjensidige Baltic.

Par AS “mogo”

AS “mogo” piedāvā klasisko finanšu līzingu un kreditēšanu pret klientam jau piederošu transportlīdzekli (atgriezeniskais līzings), ko ir iespējams saņemt piesakoties uzņēmuma mājaslapā, mobilajā lapā, pa telefonu, pie vairāk nekā 270 lietoto transportlīdzekļu sadarbības pārdevējiem vai klientu apkalpošanas centros lielākajās Latvijas pilsētās. Uzņēmuma pakalpojumus Latvijā jau izmanto vairāk kā 10 tūkstoši klienti. Šobrīd Mogo grupas uzņēmumi veiksmīgi darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Gruzijā, Polijā, Bulgārijā, Rumānijā, Moldovā, Albānijā un Baltkrievijā turklāt uzņēmums plāno paplašināt savu darbību arī citās valstīs. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet: www.mogofinance.com         

 

Kontaktpersona:
         Māris Kreics
         Grupas finanšu direktors
         Tālrunis: +371 66900904
         E-pasta adrese: maris.kreics@mogofinance.com

Pielikumi