Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Viktors Bolbats kļūst par Baltic International Bank valdes priekšsēdētāju un Guntars Reidzāns – par Baltic International Bank valdes locekli
Emitents Baltic International Bank, AS (213800U3Y2TMRMKLNE90)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-06-21 15:42:17
Versijas komentārs
Teksts

Sākot ar šā gada 21.jūniju Baltic International Bank līdzšinējais valdes priekšsēdētāja vietnieks Viktors Bolbats kļūst par Bankas valdes priekšsēdētāju, un Bankas valdei pievienojas Bankas klientu apkalpošanas pārvaldes vadītājs Guntars Reidzāns.

Viktors Bolbats stāsta: „Latvijas finanšu sektors pašlaik atrodas pārmaiņu periodā, un jebkuras bankas veiksmīgas darbības pamatā ir ilgtermiņa biznesa skatījums, kvalitatīvs klientu portfelis, gatavība veikt nepieciešamos riska samazināšanas pasākumus, un, protams, profesionāla un enerģiska komanda. Baltic International Bank jaunu, uz kapitāla pārvaldīšanas un ilgtspējīgām investīcijām balstītu, biznesa stratēģiju pieņēma un sāka īstenot jau 2016.gada nogalē”.

„Kopš stratēģijas pieņemšanas ir pagājis pusotrs gads, un esmu gandarīts, ka šajā laikā esam spēruši būtiskus soļus ceļā uz jaunās stratēģijas ieviešanu – mūsu klienti atzinīgi novērtē Bankas sniegtos kapitāla pārvaldīšanas risinājumus un ilgtspējīgu investīciju iespējas, esam veikuši nepieciešamos riska samazināšanas pasākumus un būtiski uzlabojuši klientu portfeļa kvalitāti. Šajā laikā esam arī īstenojuši būtisku mērķa tirgu diversifikāciju, un tas atspoguļojas arī mūsu klientu portfeļa ģeogrāfijā – 23% mūsu klientu ir no Latvijas un vairāk nekā 45%  pārstāv Rietumeiropas valstis. Esmu pārliecināts, ka arī turpmāk, veicot valdes priekšsēdētāja pienākumus, kopā ar Bankas komandu spēsim tālāk paplašināt Baltic International Bank darbu esošajos un jaunajos mērķa tirgos, un šajā darbā būtisku ieguldījumu sniegs arī jaunais Bankas valdes loceklis Guntars Reidzāns!” turpina Viktors Bolbats.

Viktors Bolbats uzsāka darbu Baltic International Bank 2017. gada septembrī, veicot valdes priekšsēdētājas padomnieka pienākumus. 2017. gada novembrī V.Bolbats kļuva par Bankas valdes locekli, savukārt 2018.gada janvāra sākumā Viktors Bolbats uzsāka pildīt valdes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus.

Guntars Reidzāns darbu Baltic International Bank uzsāka 2017. gada oktobrī, Bankas klientu apkalpošanas jomas vadību. Iepriekšējā Guntar Reidzāna darba pieredze Swedbank un GE Money Bank  ir bijusi saistīta ar lielo uzņēmumu apkalpošanu Latvijā un Krievijā, kā arī vadošām pozīcijām Private Banking jomā Latvijā un Baltijā (2011-2017), darbojoties ar vietējiem un starptautiskajiem klientiem. G.Reidzāns ir ieguvis Executive MBA grādu Rīgas Biznesa skolā un maģistra grādu Latvijas Universitātē.

Baltic International Bank valde tādējādi turpmāk strādās piecu cilvēku sastāvā – Viktors Bolbats ir valdes priekšsēdētājs, savukārt valdes locekļa amatus ieņem Guntars Reidzāns, Alons Nodelmans, Bogdans Andruščenko un Anda Saukāne.

AS „Baltic International Bank” valdes priekšsēdētājam Viktoram Bolbatam un valdes loceklim Guntaram Reidzānam nepieder AS „Baltic International Bank” balsstiesīgās akcijas.

         Teika Lapsa
         Mārketinga un komunikācijas pārvaldes vadītāja
         Tālrunis: (+371) 2916 1561
         E-pasts: teika.lapsa@bib.eu

Pielikumi