Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valdes viedoklis par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (529900KYEWO4FP2XMF82)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-06-07 11:38:56
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valdes viedoklis par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu

2018.gada 29.maijā Finanšu un kapitāla tirgus komisija nolēma atļaut akciju sabiedrība “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” (turpmāk tekstā – Sabiedrība) akcionāram akciju sabiedrībai "AGROFIRMA TĒRVETE", izteikt obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu (turpmāk tekstā – Piedāvājums) pārējiem akcionāriem, apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu - 1,76 EUR.

Sabiedrības valde ir izvērtējusi Piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.

Sabiedrības valde pozitīvi vērtē to, ka Piedāvātājs plāno turpināt līdzšinējo Mērķa sabiedrības darbību un nav plānotas darbības veida vai atrašanās vietas izmaiņas. Pozitīvi vērtējams arī tas, ka Piedāvājums neietekmēs Sabiedrības nodarbinātības politiku – Sabiedrības darbinieki saglabā darbavietas saskaņā ar noslēgtajiem darba līgumiem. Tāpat Piedāvājums neietekmēs Mērķa sabiedrības pašreizējās aktivitātes un plāni tiks turpināti.

Pielikumi