Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca, AS (25340065CF9HB5QZ3Z81)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-06-04 12:43:29
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības “Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca” valdes viedoklis par sabiedrības obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu un tā ietekmi uz sabiedrības interesēm

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome ar 2018. gada 25. maija lēmumu Nr. 84.nolēma atļaut AS “Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca” (turpmāk tekstā – RER) akcionāram Measurestep Enterprises Limited izteikt obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu (turpmāk tekstā – Piedāvājums), apstiprinot vienas akcijas atpirkšanas cenu - EUR 6,51.

RER valde ir izvērtējusi Piedāvājumu un secinājusi, ka tas atbilst normatīvo aktu prasībām.

RER valde pozitīvi vērtē to, ka piedāvātājs plāno turpināt RER komercdarbību saskaņā ar pastāvošo praksi, un tajā nav paredzētas būtiskās izmaiņas. Pozitīvi vērtējams arī tas, ka Measurestep Enterprises Limited izteiktais Piedāvājums neietekmēs RER nodarbinātības politiku – visas darba attiecības  tiks turpinātas atbilstoši to noteikumiem. Tāpat piedāvātājs neplāno mainīt RER komercdarbības vietu vai veikt tās reorganizāciju un/vai pārstrukturēšanu.

Ņemot vērā RER biznesa plānā paredzēto tuvāko gadu straujo attīstību, valde pieļauj, ka RER vērtība nākotnē tikai pieaugs. 

TAMĀRA ROGOVA

AS "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca"

galvenā juriste

tālr. +371 67381712, +371 27001052

mail: tamara.rogova@rer.lv

www.rer.lv

Pielikumi