Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Tosmares kuģubūvētava” valde paziņo par kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu
Emitents Tosmares kuģu būvētava, AS (48510000UJMQGXDOM456)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-05-31 08:39:03
Versijas komentārs
Teksts

AS „Tosmares kuģubūvētava”, vienotais reģistrācijas numurs 42103022837, juridiskā adrese: Ģenerāļa Baloža ielā 42/44, Liepāja, LV–3416, valde sasauc kārtējo AS „Tosmares kuģubūvētava” akcionāru sapulci. Sapulce notiks 2018.gada 29.jūnijā plkst.13.00 Liepājā, Ģenerāļa Baloža ielā 42/44, AS „Tosmares kuģubūvētava” telpās.

Sapulces darba kārtība:

1.        Valdes ziņojuma par Sabiedrības 2017.gada darbības rezultātiem izskatīšana;

2.        Padomes ziņojuma par Sabiedrības 2017.gada pārskatu izskatīšana;

3.        Revidenta ziņojuma par 2017.gada pārskatu izskatīšana;

4.        Sabiedrības 2017.gada pārskata apstiprināšana;

5.        Sabiedrības 2017.gada peļņas sadale;

6.        Sabiedrības revidenta apstiprināšana 2018.gadam.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā 2018.gada 29.jūnijā no plkst.12.00 sapulces norises vietā.

Ar sapulcē apspriežamo jautājumu projektiem akcionāri var iepazīties no 2018.gada 15.jūnija darba dienās no plkst.09.00–12.00 Liepājā, Ģenerāļa Baloža ielā 42/44, iepriekš piesakoties pa tālruni +371 63401919.

Ieraksta datums akcionāru dalībai AS „Tosmares kuģubūvētava” akcionāru sapulcē ir 2018.gada 21.jūnijs. Tikai personas, kuras ir akcionāri ieraksta datumā, ir tiesīgas ar ieraksta datumā tām piederošo akciju skaitu piedalīties AS „Tosmares kuģubūvētava” akcionāru sapulcē.

Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu likumisko pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību.

Sapulces dalībniekiem reģistrējoties, jāuzrāda personu apliecinošs dokuments. Ja akcionāri sapulcē piedalās ar pārstāvja starpniecību, pārstāvjiem un pilnvarniekiem reģistrējoties ir papildus jāiesniedz arī pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara (pilnvarojuma veidlapa ir pieejama AS „Tosmares kuģubūvētava” publicēto publikāciju pielikumos oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmā www.oricgs.lv un AS „Nasdaq Riga” tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com), bet likumiskajiem pārstāvjiem ir jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments.

Akcionāriem, kuri pārstāv vismaz 1/20 daļu no AS „Tosmares kuģubūvētava” pamatkapitāla, ir tiesības 7 (septiņu) dienu laikā no sludinājuma publicēšanas dienas pieprasīt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, iekļaut papildu jautājumus sapulces darba kārtībā. Akcionāriem, kuri ierosina papildu jautājumu iekļaušanu akcionāru sapulces darba kārtībā, ir pienākums iesniegt institūcijai, kas sasauc akcionāru sapulci, lēmumu projektus par jautājumiem, kuru iekļaušanu sapulces darba kārtībā tie ierosina, vai paskaidrojumu par tiem jautājumiem, par kuriem lēmumi netiks pieņemti. Akcionāriem 7 (septiņu) dienu laikā no dienas, kad publicēts paziņojums par akcionāru sapulces sasaukšanu, ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Akcionāriem ir tiesības iesniegt lēmumu projektus par akcionāru sapulces darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem sapulces laikā, ja visi akcionāru sapulcei iesniegtie lēmumu projekti ir izskatīti un noraidīti. Ja akcionārs vismaz 7 (septiņas) dienas pirms akcionāru sapulces iesniedz valdei rakstveida pieprasījumu, valde ne vēlāk kā 3 (trīs) dienas pirms akcionāru sapulces sniedz viņam pieprasītās ziņas par darba kārtībā iekļautajiem jautājumiem. Valdei ir pienākums pēc akcionāru pieprasījuma sniegt sapulcei ziņas par sabiedrības saimniecisko stāvokli tādā apjomā, kādā tas nepieciešams attiecīgā darba kārtības jautājuma izskatīšanai un objektīvai izlemšanai.

Informācija par akcionāru sapulci un akcionāru tiesībām pieejama arī Oficiālās obligātās informācijas centrālās glabāšanas sistēmas tīmekļa vietnē www.oricgs.lv un AS „Nasdaq Riga” tīmekļa vietnē www.nasdaqbaltic.com.

AS „Tosmares kuģubūvētava” kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 3 203 397.

 

AS „Tosmares kuģubūvētava” valde

 

 

 

         Ainārs Tropiņš
         Jurists
         AS „Tosmares kuģubūvētava”
         Mob. tālr. 29406461

Pielikumi
tkb pilnvaras veidlapa 2018.docx (15.22 kB)