Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Brīvais vilnis" finanšu informācija par 2018.gada pirmajiem 3 mēnešiem
Emitents Brīvais vilnis, AS (48510000158QBL0AK019)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-05-31 16:14:17
Versijas komentārs
Teksts

VADĪBAS ZIŅOJUMS

2018.gada 31.maijā

AS “Brīvais vilnis” komercdarbības veidi ir zivju un zivju produktu pārstrāde un konservēšana, pārtikas produktu vairumtirdzniecība, ieskaitot zivis, vēžveidīgos un moluskus, kā arī pārējā citur nekvalificētā komercdarbība.

2018.gads ir divdesmit septītais Sabiedrības darbības gads kopš tās pārveidošanas par akciju sabiedrību. Pavisam 2018.gada 1.ceturksnī saražots 3.2 milj. kārbu dažāda (125) sortimenta zivju konservu. Pārdots 3.3 milj. kārbu konservu par 1.7 milj. EUR.

Sabiedrības pārskata perioda rezultāts ir zaudējumi 159 tūkstoši EUR, šie zaudējumi ir no saimnieciskās darbības. Sabiedrības rezultātu ietekmēja konkurentu aktivitātes, samazinot pārdošanas cenas un tirgojot konservus zem pašizmaksas, tirgus segmenta saglabāšanas nolūkos.

Sabiedrības mērķis bija samazināt izmaksas, tiek veikti pasākumi Sabiedrības administrācijas izdevumu samazināšanai, lai saglabātu maksātspēju un realizācijas tirgu.

2018.gadā tiek veiktas iestrādes jaunu tirgu apgūšanā Rietumeiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā un citur pasaulē. Strādājam pie inovatīva iepakojuma ieviešanas. Jūlijā veiksim kosmētisko remontu konservu cehā. Strādājam pie jaunu produktu izveides.

AS “Brīvais vilnis” ražo produkciju tikai no dabīgajām izejvielām, pilnībā izslēdzot modificētu izejmateriālu, garšas un krāsas pastiprinātāju un konservantu izmantošanu ražošanā. Produkcijas augstā kvalitāte ir galvenais, kas ļauj Sabiedrībai būt  konkurētspējīgai zivju konservu tirgū.

 

Arnolds Babris

Valdes priekšsēdētājs

Pielikumi
Finanšu pārskats - 2018.g. 1.cet. (LV).pdf (247.70 kB)