Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par AS “Baltic RE Group” saimniecisko darbību saistībā ar notikumiem AS “ABLV Bank”.
Emitents Baltic RE Group, AS (549300CB689EL9KTXX42)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-02-27 11:24:10
Versijas komentārs
Teksts

AS “Baltic RE Group” paziņo, ka Finanšu un kapitāla tirgus komisijas noteiktie ierobežojumi AS “ABLV Bank” neietekmē Sabiedrības turpmāko saimniecisko darbību, un tie nekādā veidā neierobežo AS "Baltic RE Group" izdoto un Nasdaq Riga Baltijas Parāda vērtspapīra sarakstā emitēto obligāciju izpildi.

AS "Baltic RE Group" un tās meitas uzņēmumiem uz doto brīdi AS “ABLV Bank” ir 8 norēķinu konti un brīdī, kad spēkā stājās minētie ierobežojumi, kopējā depozīta summas tajos nepārsniedza 100 000 eiro, tādējādi pilnībā aizsargājot šos kontus saskaņā ar Latvijas noguldījumu garantiju fondu.

Lai nodrošinātu raitu ikdienas darbu un aizsargātos pret jebkādām iespējamām sekām, AS “Baltic RE Group” un tās meitas uzņēmumi šobrīd izmanto savus norēķinu kontus citās Latvijas komercbankās. 2018. gada 19. februārī AS "Baltic RE Group" saņēma oficiālu atļauju no AS “ABLV Bank” bez ierobežojumiem izmantot šos kontus, līdz situācija AS “ABLV Bank” stabilizēsies.

Visi AS “Baltic RE Group” un Grupas meitas uzņēmumu nomnieki nav saistīti ar ABLV Group.

Par AS “Baltic RE Group”

AS “Baltic RE Group” pamatdarbības virzieni ir nekustamā īpašuma pirkšana un pārdošana, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS “Baltic RE Group” investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

         Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona
         Tālrunis: +371 27832796
         E-pasts: dina.abaja@balticregroup.com

Pielikumi