Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “HansaMatrix” ārkārtas akcionāru sapulcē 2018.gada 16.februārī pieņemtie lēmumi
Emitents HansaMatrix Akciju sabiedrība (529900S1YDO0MHC8K318)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-02-19 18:27:50
Versijas komentārs
Teksts

AS “HansaMatrix” ārkārtas akcionāru sapulcē 2018. gada 16.februārī tika pieņemti šādi lēmumi:

1.Lēmums par Padomes sastāva izmaiņām:

  • Atcelt no amata pašreizējos Sabiedrības Padomes locekļus: Krišu Osmani, Andri Bērziņu, Ingrīdu Blūmu un Gundaru Strautmani.
  • Ievēlēt jaunos Sabiedrības Padomes locekļus: Dagni Dreimani, Krišu Osmani, Andri Bērziņu, Ingrīdu Blūmu un Gundaru Strautmani.
  • Noteikt Padomes kopējo atalgojuma izmaksu budžetu 2018. gadam 48 000 EUR (četrdesmit astoņi tūkstoši eiro) apmērā.       

2.Sabiedrības Revīzijas komitejas funkciju izpildi noteikt Sabiedrības pārraudzības institūcijai – Padomei.

3.Apstiprināt Sabiedrības personāla opciju plānu un ar to saistīto pamatkapitāla nosacīto palielināšanu:

  • Izlaist Sabiedrības personāla opcijas par kopējo summu 18294 EUR (astoņpadsmit tūkstoši divi simti deviņdesmit četri eiro) apmērā.
  • Apstiprināt personāla opciju izlaišanas noteikumus.
  • Palielināt Sabiedrības pamatkapitālu ar nosacījumu (nosacītais pamatkapitāls) par summu 18294 EUR (astoņpadsmit tūkstoši divi simti deviņdesmit četri eiro) apmērā (t.i., maksimālā summa, par kādu Valde varēs veikt faktisko Sabiedrības jauno akciju emisiju)
  • Noteikt, ka Sabiedrības 1 (vienas) dematerializētas uzrādītāja akcijas pārdošanas cena ir 6,53 EUR (seši euro un 53 centi) apmērā.
  • Noteikt, ka izlietojot personāla opcijas, jaunās emisijas akcijas tiek iegūtas bez maksas (t.i., jaunās emisijas akciju ieguvējam iepriekš minētā pārdošanas cena 6,53 EUR apmērā nav jāmaksā), jo Sabiedrība emitē akcijas uz Sabiedrības nesadalītās peļņas rēķina (t.i., veic jaunās emisijas apmaksu no uz nesadalītās peļņas rēķina izveidotām rezervēm 119459,82 EUR (simts deviņpadsmit tūkstoši četri simti piecdesmit deviņi un 82/100 eiro) apmērā).
  • Apstiprināt Sabiedrības pamatkapitāla nosacītas palielināšanas noteikumus.
  • Uzdot Sabiedrības Valdei ievietot Oficiālajā obligātās informācijas centralizētajā glabāšanas sistēmā paziņojumu par Sabiedrības personāla opciju izlaišanu un tās nosacījumiem, atbilstoši AS “Nasdaq Riga” noteikumiem.

Kontakti investoriem un medijiem:

Māris Macijevskis,

Finanšu direktors
Tālrunis: +371 6780 0002
E-pasts: invest@hansamatrix.com

http://www.hansamatrix.com

Par AS “HansaMatrix”

HansaMatrix ir ātri augošs augsto tehnoloģiju uzņēmums, kas veic jaunu elektronisko produktu un sistēmu izstrādi, industrializāciju un sniedz pilnu ražošanas pakalpojumu spektru, datu tīklu iekārtu, "ierīču" interneta (Internet of Things), industriālo sistēmu un citu  produktu izstrādes un ražošanas pakalpojumus augstas pievienotās vērtības tirgus segmentos. Papildus ražošanas pakalpojumu sniegšanai oriģinālo iekārtu ražotājiem (OEM), uzņēmums piedāvā oriģinālas izstrādes produktu ražošanas (ODM) biznesa modeli, gan start-up, gan arī esošiem uzņēmumiem, kam nepieciešams produktu izstrādes partneris.

Pielikumi